fashion week mustra szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Párizsi Haute Couture divathét nemcsak bennünket, de a világsztárokat is megihlette: szinte az összes divatrajongó híresség tiszteletét tette a fények városában. Csinosak voltak, de lássuk, kik vizsgáztak a legjobban!

Ízlésesen, hófehérben

Grace Kelly szépséges unokája, Charlotte Casiraghi szerint is a fehér a hónap színe - mi rajongtunk az ezüsttel szegélyezett Gucci kreációjáért. Meglepő módon JLo is megtalálta azt az Atelier Versace darabot, amiben úgy festett, mint egy valódi istennő. Wow!

Emma, a dög

Ki gondolta volna, hogy Emma Watson egyszer stílusikon lesz? A héten a fiatal sztár a feketére voksolt: egyszerű, de roppant elegáns volt Givency nadrágkosztümben, ám bennünket a kétrészes Valentino Resort szettel nyűgözött le. A fekete bőrdzseki is remek ötlet volt: ettől lett vagány a színésznő szettje.

Testvérek, ha divatoznak

Kevés olyan divatesemény van ezen a világon, ahol ne bukkanna fel a divatikonná vált Kim Kardashian és újdonsült topmodell hugicája, Kendall Jenner. Mindketten Balmain szettet viseltek, ruháik military stílusban készültek nem kevés rafinériával. Kendall gladiátorlánynak öltözött, Kim pedig merész dologra vállalkozott az állatmintás ceruzaszoknyával. Elsőre nagyot néztünk a szett láttán, mégis van benne valami, amit imádunk: egyszerűen klappol, és kész.

Még mindig overáll

Mi sem unjuk, a sztárok sem unják, így mindenki boldog, hogy az overáll még mindig hódít. Nieves Alvarez narancspiros, arannyal gazdagon díszített Stephane Rolland kreációja különleges volt, de a fazonért nem vagyunk oda - zavaró a hosszú ujjas megoldás. Kate Hudson is remekül választott színt: a levendula Armani Pirvé darab nagyszerűen állt neki, ám a fazonért most sem rajongtunk. A bő nadrágos megoldás sem a kedvencünk - nem lehetne valamit félúton, lányok?

Így csinálják a profik

Ők nem követik, hanem diktálják a trendeket - múlt héten már értekeztünk Olivia Palermo és Alexa Chung nagyszerű stílusáról. A héten is megerősítették, hogy ők tényleg tudják, mi a dörgés - mindketten remekül festettek Párizsban.

Újra divat a szájfény?

Reméljük, hogy nem, Kate Winslet és Mindy Kaling pedig csak meg akartak bennünket viccelni. Mi maradnánk a színes, matt ajkaknál vagy a visszafogott nude-nál.

A hét frizurája

Aki tud, az tud, Diane Kruger pedig nemcsak a ruhákhoz, de a frizurákhoz is ért. A fonott frizura jó ideje trendi, ám a színésznő bebizonyította, mindig van hova újítani. Csináld utána!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.