Scarlett Johansson van olyan jó, mint Marilyn Monroe

Forrás: Dolce&Gabbana -
kollekció terhesség Marilyn Monroe Scarlett Johansson Dolce&Gabbana smink reklám várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színésznő a Dolce&Gabbana legújabb sminkkollekciója kedvéért adott a régi hollywoodi életérzésnek.

A Harper's Bazaar tavaly Scarlett Johanssont illette a megtisztelő „modern Marilyn Monroe" címmel, aki azóta is eleget tesz a vele szemben állított követeléseknek.

Forrás: Dolce&Gabbana

A Dolce&Gabbana kedvéért például előszeretettel ölti magára az egykori hollywoodi díva külsejét újra és újra. Ahogyan teszi most is: az első gyermekét váró színésznő ismét Marilynként népszerűsíti az olasz márkát, akik így szeretnék leróni tiszteletüket az ikonikus sztár előtt. A reklám lényege egyébként nem is Scarlett és nem is Marilyn lenne, hanem a legújabb sminkkollekció, amelyre szeptemberig még várni kell. Az izgalmak fokozására addig álljon itt egy kis ízelítő a hamarosan megjelenő kisfilmből:

Végre jó minőségben is megcsodálhatjuk a tök pucér Scarlett Johanssont - videóhttp://www.life.hu/kult/20140620-scarlett-johansson-meztelen-jelenetei-az-under-the-skin-filmben.htmlVégre élvezhető minőségben is megcsodálhatjuk a színésznő sokat emlegetett meztelen testét– írja az Origo.Kult--Bocs, Scarlett! Ő ma a legdögösebb nő a világonhttp://www.life.hu/news/20140523-candice-swanepoel-szupermodell-2014-ben-a-legdogosebb-no-a-vilagon.htmlScarlett Johansson már nem a legdögösebb nő a világon - legalábbis a Maxim magazin top 100-as listája szerint.News--Megan Fox smink nélkül is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20140704-megan-fox-smink-nelkul-szelfizett-igy-is-gyonyoru.htmlCameron Diaz, Gwyneth Paltrow és magyar kolléganője, Dobó Kata után a kétgyerekes színésznő is megmutatta, hogyan is fest az arca a maga natúr szépségében.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.