Te csatlakoznál a Szőrös Lábúak Klubjához?

Forrás:hairylegsclub.tumblr.com/ -
csatlakozás szőrtelenítés borotva Szőrös Lábúak Klubja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőrmentes test iránti elvárás ellen lázadtak fel nők, amikor megalapították a Szőrös Lábúak Klubját. Bizarr? Hát eléggé. Mint ahogyan az is, hogy először egymással, majd az egész világgal megosztották - és osztják folyamatosan - természetes testtájaikról készült fotóikat. 

Vajon a kor szépségideálja elleni lázadás vagy egyszerű polgárpukkasztás áll a háttérben? A Szőrös Lábúak Klubjának tagjai állítják, nem a csupaszság, hanem a szőrtelenítés kötelező volta verte ki náluk a biztosítékot. És nemcsak a láb esetében, hanem mindenütt.

Forrás:hairylegsclub.tumblr.com/

"Semmi jelentősége annak, hogy szőrös vagy-e, vagy sem, ha akarsz, szőrteleníts, de ne azért, mert kötelező, mert különben kivet magából a társadalom" – hirdeti a klub, amelyhez már több ezren csatlakoztak a világ minden tájáról és meg is osztják szőrös létük tapasztalatait.

Vannak, akik boldogok, hogy végre megszabadulhattak a folyamatos szőrtüszőgyulladás okozta kínoktól, mások pedig úgy vélik, a mozgalom hatalmas előnye - és egyben célja -, hogy többé nem kell szégyenkezni a szőrszálak miatt.

A csoportnak Facebook-oldala is van, nézd csak!

Korábban a szőrös hónaljakról készült fotósorozattal sokkoltunk, de írtunk már Madonna és Julia Roberts legcikisebb eseteiről is!

FRISS INFÓ! Egyik kolléganőnk komoly döntést hozott: csatlakozik a Szőrös Lábúak Klubjába, miután besokallt azon, hogy már két nap után kinő a szőr a borotvált lábon!!!!

Szeretnéd, ha újra divatba jönne a szőrös női testrész?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.