Julia Roberts és Madonna esete a szőrtelenítéssel - a legkínosabb fotók

Forrás: Northfoto/The Sun/David Cole -
Julia Roberts szőrtelenítés Nyár szőr hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel már célirányosan lépdelünk a nyár felé, és előkerülnek a szekrényből a rövidebbnél rövidebb ruhák, szoknyák és sortok, nem tolhatjuk tovább magunk előtt a szőrtelenítés kérdését. Ezért a Life.hu összegyűjtötte, hogyan csinálták anno a sztárok. 

Hónaljmustra

Korábbi, Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösek című cikkünkben említettük már Julia Robertset, aki 15 évvel ezelőtt írta be magát és hónalját a szőrtelenítés történelemkönyvébe. Ki ne emlékezne a Sztárom a párom filmbemutatójára, ahol az azóta Oscar-díjas színésznő nem elhanyagolható mennyiségű hónaljszőrt villantott a vörös szőnyegen. Sok évvel később, Hawaiin, a családi nyaraláskor aztán ismét lencsevégre kapták, így akkor újfent megbizonyosodhattunk arról, hogy a sztár szőrtelenítési szokásai 1999 óta nem változtak. Bikiniben ugyanis jól látszott a szőrös hónalja, de korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy egy háromgyerekes, hollywoodi anyuka ennyit néha azért megengedhet magának.

Forrás: Northfoto/The Sun/David Cole

Vádlimustra

Nem lehetünk azonban ilyen elnézőek Mo'Nique-kal, a 45 éves, Oscar-díjas színésznővel, aki nemhogy rejtegetné, de időről időre büszkén vállalja fekete szőr borította lábait. Nemcsak otthon, de a vörös szőnyeges megjelenések alkalmából sem borotválkozik, sőt: jókedvűen mutatja meg, milyen is egy valódi női lábszár.

Forrás: AFP

Így beszél természetesség iránti elkötelezettségéről:

"Muszáj megmutatnom Amerikának, hogyan néz ki egy igazi láb. Minden reggel borotválni, ez túl sok nekem. Tényleg úgy gondolom, hogy a szőrös női láb kicsit sem szokatlan a fekete nők között."

Fanszőrzetmustra

Amanda Palmer, a botrányhős énekesnő pedig még ennél is tovább ment. Ő már egyenesen a fanszőrzetért kampányolt, így teljesen természetes volt, hogy ő is csatlakozott a vörös szőnyegen bozótot villantók táborához. Szerencsére Amanda a nyilvános rendezvényeken elsősorban szőrös hónaljával büszkélkedett, fanszőrzetét csak a zenéjében "vette elő".

Forrás: AFP/Tim Mosenfelder

Mivel Palmer sem a testével, sem pedig a szőrzetével nem állt soha rossz viszonyban, Flaming Lipsszel készített közös klipjében anyaszült meztelenül szerepelt, és így mutatja meg borotválatlan intim részeit. De slágert is komponált már a fanszőrzet elfogadásáért, ezt itt élvezhetjük:

Bajusz- és szakállmustra

Szakállal is szexinek tartja magát egy nő címmel írtunk egy évvel ezelőtt a 49 éves Mariamról. A német asszonynak a fia születése után annyira megerősödött az arcszőrzete, hogy minden nap borotválnia kellett. 2008-ban azonban megunta ezt az állandó procedúrát, és úgy döntött, hagyja nőni a szőrt a szája körül. Így már elég méretes szakáll borítja az arcát.

Ha nem vagyunk annyira bevállalósak, mint a felsorolt nők, és az a célunk, hogy nyáron a strandokon ne a szőr miatt tapadjanak a tekintetek a lábainkra, akkor ideje, hogy átgondoljuk, milyen megoldást is választunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.