Új trendek jönnek: kettő helyett egy fülbevaló is elég!

fashion week ear cuff fülperec ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pár fülbevaló a kötelező helyre, egy hozzáillő nyaklánc vagy karkötő, esetleg néhány gyűrű, egy táska, és le is tudtad a kiegészítőket? Ha unod a klasszikus darabokat, gondold újra ezt a dolgot - idén van miből válogatni fülbevalófronton!

Nem csak vagány csajoknak: fülperec

2013 óta hódít az "ear cuff", vagyis a fülperec. Ez az aszimmetrikus ékszer - hiszen csak az egyik fülön hordjuk - azoknak is jó választás, akik vágynak fülpiercingre, de nem akarják több helyen átlövetni a fülüket. Az ear cuff ugyanis úgy van megoldva, hogy lukak nélkül is lehet rögzíteni a fülhöz. Korábban úgy gondoltuk, ez pusztán egy új és villámgyors őrület lesz, de tévedtünk: egyre több világsztár választja ezt a kiegészítőt, mi pedig először megszoktuk, majd megszerettük. Feltűnő láncok helyett most már inkább nézelődünk a fülperecek között, mert ez a trend tényleg nagyon menő!

/1407/A_szt2014729132722

Az ear cuff nagy rajongója egyébként Emma Watson, Cara Delevingne, Diane Kruger és Beyoncé is, de olyan visszafogott hírességek is elkezdték már viselni, mint például Jennifer Connelly. Sőt, a Herkules című mozi Los Angeles-i premierjére még Palvin Barbi is egy csodás fülékszert választott. A fülperec viselésének nincsenek szigorú szabályai: legyen kényelmes, illeszkedjen a stílusodhoz és a szettedhez. Ha nem szereted a feltűnő darabokat, választhatsz a visszafogott ékszerek közül.

1. H&M - 1.290 forint, 2. Thomas Sabo - 79 euró, 3. Swarovski - 46.100 forint, 4. Claire's - 1.390 forint, 5. Bijou Brigitte - 9,95 euró, 6. SIX - 5,95 euró

Kettő helyett egy fülbevaló is elég

Az ear cuffhoz idén még egy régi-új trend is becsatlakozott, ez pedig az egy fülbevaló viselése. Legutóbb pedig már Christian Dior, Céline, Louis Vuitton és Tory Burch is egy fülbevalót adott a modellekre. Ám nem mindegy, ez a darab milyen: nem árt, ha feltűnő, látványos és figyelemfelkeltő ékszert választasz. Persze ha a visszafogottabb ékszerek híve vagy, akkor is próbáld ki bátran, ám egy borsószem méretű gombfülbevalóhoz annyira nem passzol ez az új stílus. Ha belegondolunk, ez egy egészen költséghatékony ötlet is, hiszen ha van egy hozzánk hasonló ízléssel rendelkező barátnőnk, akkor simán megoldhatjuk féláron a fülbevalóvásárlást.

/1407/_jra_2014729133947

Nekünk ez az új stílus is nagyon bejön, bár mi legszívesebben úgy viselnénk, mint Cara Delevingne: fésüld az egyik oldalra a hajadat, és hordd a feltűnő fülbevalót a másik oldalon, ahová nem kerültek tincsek. Trendi és menő!

1. Stradivarius - 1.995 forint, 2. Mango - 3.595 forint, 3. Bershka - 1.995 forint, 4. Zara - 1.495 forint, 5. H&M - 2.990 forint, 6. New Yorker - 990 forint

Melyik fülbevalót viselnéd szívesebben?

5 kérdés a szépségről: Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20140725-5-kerdes-a-szepsegrol-kulcsar-edina-szepsegtitkai.htmlNemrég az ország legszebb lányának választották meg, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a külsejéért Kulcsár Edina. A Life.hu sorozatában hazánk újdonsült szépségkirálynője mesél praktikáiról. TrendOrigoHajszárító nélkül készül a legszexibb nyári frizurahttp://www.life.hu/trend/20140722-nyari-frizura-hajszaritas-nelkul-igy-keszitheted-el-tippek-a-profitol.htmlTe sem rajongsz azért, hogy a forró nyári napokon - amikor még egy laza sminkeléstől is leizzad az ember - a hajszárítóval is hosszú perceket tölts el? Felejtsd el a nyári hajszárítást, mutatunk egy jobb megoldást!Trend--Káprázatos színek uralják 2014 őszét - álomruhák a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140711-parizsi-divathet-2014-haute-coutur-kollekcio-ime-a-kedvenc-ruhak.htmlCsak ámultunk és bámultunk a héten zajlott párizsi divathét fotói láttán. A hét elején már megmutattuk, mit várhatunk 2014 őszére a Chaneltől, a Diortól és még jópár világmárka haute couture kollekciójától - ám itt nem ért véget az ámulat...TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.