Egyszerű feketében ment a Herkules premierjére Palvin Barbi

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Palvin Barbara Cannes filmszerep Hollywood Herkules fekete premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hosszú ujjú, visszafogott kis feketében lépett a vörös szőnyegre Hollywoodban Palvin Barbi, aki élete első filmszerepét tudhatja maga mögött.

Fekete ruhában, mosolyogva integetett a fotósok felé a Herkules című film premierjén Palvin Barbara. A hollywoodi szuperprodukció hazánkban készült és ez volt a magyar modell első filmszerepe. Amilyen egyszerű volt a ruhája, olyan rafinált kiegészítőket viselt, például ezt a fülékszert.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A ruha pedig így festett - milyen jópofa a gyűrűje is!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ahogy a Life.hu is megírta, Barbinak óriási lehetőséget jelentett ez a film, amelyben végül alig láthatjuk a magyar szépséget, ugyanis sok jelenetből kivágták.

Korábban is kacérkodott már a filmes szakmával. 2012-ben, 2013-ban és idén is megmutatta magát Cannes-ban, de bulizott már Leonardo DiCaprióval is.

Palvin Barbit kivágták a Herkulesbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-palvin-barbit-kivagtak-a-herkules-cimu-hollywoodi-filmbol-egy-szot-sem-szol-benne.htmlA magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.TV + BulvárOrigoProvokatív képen pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140722-palvan-barbara-nico-bustos-kamerai-elott-pozol-es-az-ujjat-nyalja.htmlTetovált férfiujjat nyalogat legújabb fotóján Palvin Barbara. A modell az Instagramjára töltötte fel titokzatos fotóját. TrendOrigoPalvin Barbi berasztásodotthttp://www.life.hu/trend/20140618-palvin-barbara-raszta-hajjal-a-moschino-kifutojan-londonban.htmlLegutóbb még lila volt, aztán fekete lett, de láthattuk már frufruval is. A magyar modell ezúttal másra szavazott.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.