fashion week stílus testfestés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet ezüst vagy arany, a fémes ékszerek halmozása jó ideje trendi, még a legnagyobb melegben is. Odavagyunk a szép bizsukért és persze az ékszerekért is, ám a forróságban még ezek is melegítenek. Valószínűleg ebből kiindulva született meg 2014 új őrülete: a fémes ékszertetoválás. 

Tavaly a naptetkó volt a mánia, bár mi kicsit cikinek tartottuk a többnyire szeméremdombokra és a cikik közelébe készített "testdíszeket". Az idei trend már sokkal igényesebb, sőt mi több, amikor először megpillantottuk ezeket a gyönyörű tetoválásokat, még jobban beleszerettünk a fémes színekbe. Meg persze a tetoválásokba.

/1407/Gy_ny2014731131737

Nemcsak a fesztiválok sztárja lehet az arany és ezüst ékszerekre megszólalásig hasonlító tetoválás. A hétköznapokra vagy különleges alkalmakra is jól jöhet egy gyűrű-, bokalánc-, nyaklánc- vagy karkötő-tetoválás. Persze ha a nyakadra vagy a hátadra szeretnél egy metálos motívumot, az is megoldható - Alessandra Ambrosio modell az idei Coachella fesztiválon viselt arany és ezüst tetkót a karjain, Amanda Schull pedig Instagram-oldalán mutatta meg új szerzeményét. A leheletvékony nyakláncoktól a többsoros ékszerekig mindenre gondoltak a tervezők, és csak rajtad múlik, mennyire mész el extrém irányba.

Forrás: Northfoto, Instagram/Amanda Schull

Hol szerezd be?

Egyelőre a hazai üzletekben még nem leltünk hasonlót, de mi itt és itt találtunk csodás darabokat, ha online rendelésen töröd a fejed. A dolog épp úgy működik, mint a gyermekkorunkból ismert matricatetoválások. Egy matrica négyezer forinttól indul, és körülbelül négy-hat napig marad a bőrön.

A pasik gyűlölik, mégis hódít évtizedek óta - így viseld az egyberészes fürdőruhát!http://www.life.hu/trend/20140729-egybereszes-furdoruha-mar-viselt-ilyet-sophia-loren-natalie-wood-igy-erdemes-viselni.htmlNemrég kiderítettük, melyek azok az idei nyári trendek, amiktől a pasikat kiveri a víz, és sajnos az egyberészes fürdőruha nem aratott osztatlan sikert. Pedig ez a ruhadarab legalább olyan trendi, mint a bikini, és tud roppant csinos is lenni. Még mindig zajlanak a leárazások, ráadásul jön még kánikula, így még nem késtél le arról, hogy beszerezz egy ilyen darabot!TrendÍgy készül a színpompás nyári smink 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140721-smink-es-szepsegapolas-larion-oscar-tippjei-nyari-sminkhez.htmlTúl vagyunk már jó pár forró napon, ám még csak most jön a java. Természetes, hogy nyár derekán nincs kedved órákig sminkelni a tükör előtt, ráadásul ilyenkor a vakolatnyi smink sem jó választás. Az üde színek azonban kellenek, ez nem vitás. Larion Oscar sminkmestert faggattuk arról, hogyan sminkeljük magunkat idén nyáron. TrendOrigoAz ombre még mindig hódít - így készíts nyári körmöket!http://www.life.hu/trend/20140714-ude-es-szines-nyari-manikur-keszitese-tippek-a-profitol.htmlHunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy ülsz a a tengerparton, kezedben egy finom koktéllal, és miközben gyönyörködsz a naplementében, a friss, tengeri szellő egzotikus virágillatot hoz magával... Attól még, hogy a szemeidet kinyitva nem a pálmafák árnyékában, hanem otthon találod magad a kertben, még érezheted az igazi beach-hangulatot: megmutatom, hogy készül a színes nyári manikűr ombre technikával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.