Cara Delevingne megcsinálta - övé a Vogue legfontosabb címlapja

Forrás: Vogue -
fashion week modell Vogue Cara Delevingne magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara kétségkívül felért a csúcsra azzal, hogy idén ő pózolhat a Vogue magazin SZEPTEMBERI címlapján. Ha esetleg nem tudnád, ez miért olyan nagy dolog, olvass tovább!

A divatvilágban a Vogue magazin A divatlap. Ám minden évben a szeptemberi szám a legfontosabb. Ez a hónap ugyanis a divatvilág januárja - ez el is hangzik a 2009-ben bemutatott The September Issue című dokumentumfilmben, ami a lap eddigi legméretesebb, 2007-es példányának előkészületeit mutatta be. Az augusztus elején megjelenő Vogue-ban ugyanis mindig minden a következő szezon trendjeiről szól majd. Ezt pedig olyan eszméletlen fotókkal tálalják, hogy az ember lánya - persze csak ha divatfüggő - még a Balaton partján napfürdőzve is azt kívánja, bárcsak jönne már az ősz.

Forrás: Vogue

A 2014 szeptemberi kiadás minden eddigi Vogue magazint túlszárnyal majd: 462 oldalas lesz, ami eddig rekord méretűnek számít. A címlaplány pedig az a Cara Delevingne, aki fénysebességgel vált szupermodellé, számtalan világmárka arcaként tündököl, és egy igazi partimacska, aki minden valamire való buliban megfordul, mellesleg pedig biszexuális. A fotókat a zseniális Mario Testino készítette a magazin számára, Cara pedig a legújabb Louis Vuitton kollekció darabjait viseli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.