Alkoholmegvonás segített Diana hercegnőnek szépsége megőrzésében

sminkmester arcbőr szépségápolás hidratálás alkohol smink Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Diana egykori sminkmestere, Mary Greenwell osztotta meg az egykori hercegnő szépségápolási rutinjait.

Kiderült, hogyan tartotta karban szépségét a néhai Diana hercegnő. A szívek királynőjeként emlegetett brit királyi híresség szépségápolási rutinjáról egykori sminkmestere, Mary Greenwell beszélt, aki egy 1991-es Vouge-fotózáson ismerkedett össze a hercegnővel.

Forrás: Northfoto

A bőrápolás után a smink következett: a make-up mester szerint mindig a bőrének megfelelő hidratálóval kezdett, azt követte az alapozás és a szem körüli bőrhibák elfedése korrektorral. A szempillák gondos kifestése után pedig jöhetett a rúzs, amelynek színét mindig hangulatának megfelelően választott ki.

Üde arcbőr, ragyogó szemek?

Néhány apró trükk, és máris tökéletes lesz a reggeli szépségrutinod! Takács Nóra egy olvasói levélben osztotta meg a nyári arcápolás rendjét - a cikket IDE kattintva olvashatod el.
Lady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?http://www.life.hu/trend/20140804-katalin-hercegno-frizuravaltason-gondolkodik-lady-diana-fele-hajat-vagatna-maganak.htmlÉvről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.TrendOrigoElőkerült Diana hercegnő bikinis fotójahttp://www.life.hu/trend/20140705-elokerult-diana-hercegno-bikinis-fotoja-ami-valentino-jachtjan-keszult.htmlA világhírű tervező, Valentino partnere, Giancarlo Giammetti egy igazán különleges fotót mutatott képmegosztó oldalán. Trend--Elárverezték Lady Diana halála előtt írt leveléthttp://www.life.hu/news/20140429-lady-diana-halala-elott-irt-levelet-arvereztek-el.htmlA fontos dokumentumot hétfőn bocsátották árverésre. Ez volt az utolsó levél, amit még életében írt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.