Julianne Moore-ról egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket

Forrás: Getty Images -
fotózás fotó címlap takarítás vörös haj Julianne Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julianne Moore az a fajta színésznő, aki képes bennünket bármelyik pillanatban megbabonázni. Legutóbb a Beach magazin számára készültek róla olyan fotók, amelyekről nehéz levenni a szemünket.

Most éppen sötétebb vörös a haja, amely kiemeli hófehér bőrét és gyönyörű szemeit. Julianne Moore 53 évesen is dögösebb, mint a huszonéves sztárok többsége. Elképesztő kisugárzása van!

Forrás: Getty Images

A színésznő, aki két kamaszgyerek édesanyja, a magazin kérdésére elárulta, ő hogyan birkózik meg azzal, hogy két tinit kell nevelnie. A trükk, hogy úgy kell őket irányítania, hogy a srácai azt higgyék, nem üti bele az orrát a dolgaikba. Ráadásul ismerned kell a barátaikat vagy mi folyik a bulikban.

Forrás: Getty Images

A magazinnak elárulta azt is, hogy valószínűleg csak nagyon kevesen tudják róla, milyen szívesen takarít. Julianne Moore egyébként nemrég lányával közösen pózolt a Vogue-ban, amely kifejezetten a vörös hajú sztároknak szentelt néhány külön oldalt.

Mutasd a hajszíned, megmondom, milyen vagy!

A vörös hajúak temperamentumosak és könnyen elragadja őket a hév, sosem rejtik véka alá azt, amit gondolnak. Szeretik, ha minden tekintet rájuk szegeződik, szívesen kerülnek a társaság középpontjába. Démoni hajszínük a szenvedélyt, a tüzességet képviseli, a szőke után ezt az árnyalatot tartják leginkább szexinek az erősebb nem képviselői. Kreatívak és energikusak, a legapróbb tevékenységeket is képesek nagy odaadással végezni. Hajlamosak a meggondolatlanságra, ami miatt akaratlanul is megbánthatnak másokat. Nem vörös a hajad? Korábbi cikkünkből megtudhatod, milyenek a szőke, a barna vagy a fekete hajú emberek.

Jó géneket örökölt Julianne Moore lányahttp://www.life.hu/csalad/20130912-julianne-moore-amerikai-szineszno-lanya-liv-nagyon-hasonlit-edesanyjara.htmlA színésznő a New York-i divathétre hozta magával lányát, Livet, aki kiköpött mása csodaszép édesanyjának.CsaládSminkelj úgy, mint Julianne Moore!http://www.life.hu/trend/20130521-julienne-moore-elegans-sminkje-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlA világ - kritikus - szeme május 15-től majdnem két héten át a cannes-i fesztiválra szegeződik. A szakma egy része a filmeket, másik része a sztárok ruháját és sminkjét veszi nagyító alá. Utóbbi csapathoz tartozunk mi is. Kövesd tippjeinket, hogy te is a vörös szőnyegen érezhesd magad!TrendCuki vörös kisfia van Pásztor Annánakhttp://www.life.hu/csalad/20140731-pasztor-anna-kisfia-nagyot-nott-anna-and-the-barbies-enekesnoje-ismet-megmutatta-kisfiat-benjit.htmlAz extrém külsejéről is híres énekesnő furcsa színpadi jelmezei egyáltalán nem ijesztik meg kisfiát, Benjit, aki mindig kacagva fogadja a különleges maszkokban megjelenő édesanyját.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.