A vörös szőnyeg legrémesebb dekoltázsa

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Demi Lovato ruha MTV Video Music Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak hétfő van, de már szívesen megválasztanánk a hét legrémesebb dekoltázsa birtokosát. Demi Lovatót nagyon nehéz lesz überelni!

Kim Kardashian legalább úgy tudja kipakolni, amilye van, hogy mi is csak irigykedve szemléljük. Az idei MTV Video Music Awards legkacérabb ruhái közé nem került be Demi Lovato és Lanvin kreációja, mert úgy érezzük, ez a darab megér egy misét.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Így fest közelről:

Forrás: AFP/Jason Merritt

A színe csodás, a dekoltázsrésze azonban szörnyűre sikeredett. Demi kissé szétálló, már-már lógós mellei félelmetes formát vettek fel a sokat mutató ruha alatt. Ehhez a darabhoz vagy apró cici kéne, vagy formásra operált plasztikkebel, de így, ahogy Demi viseli, semmi esetre sem követendő példa. Korábban a mi Tolvai Reninket is érte hasonló vád, ám a világsztárhoz képest Reni mesterien oldotta meg anno a feladatot.

Íme néhány további ruhaköltemény a díjátadóról:

/1408/Ruham201482593722

Így lehet szexi a mély dekoltázs

Korábban már Szemes Nóra személyi stylisttal boncolgattuk a témát, hol is van a prostis és a szexisen csinos öltözet közti határvonal. Mert egy mély dekoltázs lehet igenis szexi és csinos, elég csak a Barátok közt Nyári Diájának legutóbbi képeire vagy Sarka Kata két évvel ezelőtti fűzős szettjére gondolni.

Ki a legcsinosabb tinisztár? Ruhamustra a Teen Choice Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20140811-teen-choice-awards-dijatado-ruhamustra.htmlŐk lennének a következő A-listás generáció Hollywoodban? Vasárnap este rendezték a Teen Choice Awards díjátadót, ahol a legfiatalabb generáció vonult fel a vörös szőnyegen. Szerencsére ismerős arcokat is felfedeztünk a sok tini között. Lássuk, ki volt a legcsinosabb! TrendOrigoMadonna után szabadon - mellbimbómánia a kifutókon (18+)http://www.life.hu/trend/20140717-mellbimbok-a-kifuton-nagy-villantasok-a-divatban-madonna-kendall-jenner.htmlBár manapság nemcsak a címlapok, de a kifutók is hemzsegnek a fedetlen keblű sztároktól, ez közel sem új keletű jelenség. De vajon ki kezdte magát kacéran vetkőztetni a nagyközönségnek?Trend--Egy kis csalás és rafinéria: így válassz fehérneműt, ha kismellű vagyhttp://www.life.hu/trend/20140430-fehernemuvalasztas-igy-vasarolj-ha-kismellu-vagy.htmlKismellűként neked is gondot okoz megtalálni az ideális melltartót? Fogadd meg a szakember tanácsait, és szerezd be a szezon legnépszerűbb darabjait – akár extra kis méretben is.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.