Lehetsz kislány és szexi díva is - őszi szoknyakörkép

fashion week szoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy csak a nyárnak és a napsütésnek járnak a csinos szoknyák? Ősszel sem kell lemondanod a legnőcisebb ruhadarabról - lássuk, miből válogathatunk a boltok polcain!

Kötött, az év slágere

Már nem egyszer írtunk arról, milyen divatosak idén a kötött holmik. Igen, nemcsak pulóver, de szoknya is készül kötött anyagokból. Kombináld őket egyszerű blúzzal vagy farmeringgel - nagyon csinos lesz a végeredmény!

1. Asos - 45.72 euró, 2. Zara - 11.995 Ft, 3. MK Áruház - 2.900 Ft, 4. Tophop, 5. Lilla Papai

A legcsajosabb darabok

A ceruzaszoknyák még szűkebbek, és jó pár centivel hosszabbak, mint az előző szezonban, de mi ezt cseppet sem bánjuk. Persze ha van kedved, szemtelenül mini szoknyácskákban is megmutathatod a combjaidat, sőt, válaszhatsz áthajtós darabot is. Az anyagok terén a flitterek és a bőr, műbőr különösen népszerűek.

1. Mango - 9.995 Ft, 2. MK Áruház - 5.900 Ft, 3. Nest - 26 font, 4. H&M - 2.990 Ft, 5. Zara - 9.995 Ft

Nem csak kislányoknak

Idén ősszel hódít az A-vonal és a hullámos aljú szoknyák, a hosszuk pedig lehet egészen rövid, de midi is. Arra azonban figyelj, ha a combjaid kicsit erősebbek, semmiképp se válassz nagyon hullámos aljú miniszoknyát.

1. Reserved, 2. Mango - 21.995 Ft, 3. H&M - 3.990 Ft, 4. Shiva - 1.990 Ft, 5. Nanushka

Gardróbfrissítés őszre

A tökéletes őszi cipőt keresed? Itt már megmutattuk kedvenc darabjainkat. Kéne egy jó farmer? Ebben a cikkben 10.000 forint alatt válogathatsz. Ha pedig szívesen viselnéd az október trendszínét, a bordót, itt már megmutattuk, hogyan kombináld más színekkel.

A szerző kedvence:

"Nincs éppen piszkafa lábam, így nem szívesen próbálkozom nem szűk darabokkal, még akkor sem, ha nagyon tetszenek. A ceruzaszoknyát azóta imádom, amióta divat, és a tévhitekkel ellentétben igenis lehet benne járni! Ami fent van a listámon, az most egy bőr szoknya - millió felsővel kombinálható, nagyon csajos, nagyon vagány! Kötött holmik pedig télen minden mennyiségben jöhetnek, ez alól a szoknya sem lesz kivétel."

5 kérdés a szépségről: Nagy Adrihttp://www.life.hu/trend/20141018-5-kerdes-a-szepsegrol-nagy-adri-a-joban-rosszban-szinesznoje-enekesno.htmlNagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.Trend--Csábító színek és különleges árnyalatok - őszi körömlakkmániahttp://www.life.hu/trend/20141019-koromlakkok-osszel-esztergalyos-viktoria-manikuros-velemenye.htmlMi más dobná fel a hangulatunkat egy borús őszi napon, mint egy imádnivaló szín a körmünkön? Az élénk pipacspiros és a türkiz lakkok után igazi felüdülés az őszi-téli körömlakktrend, azoknak legalábbis, akik rajonganak a sötétebb árnyalatokért. Kísérletezz velük kedvedre!TrendOrigoBakiparádé a köbön - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141017-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-reese-witherspoon.htmlGyönyörű kismamák, apróbb bakik és nagy mellényúlások fűszerezték a hetet, a legstílusosabb kiegészítőt pedig egy európai királyné viselte. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.