Új stílusikon született - less be Maxima holland királyné gardróbjába!

fashion week Maxima holland királyné stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan sovány, mint Katalin vagy Letícia, de ugyanolyan jól öltözik, mint "kolléganői". Szerepelt már a Vogue címlapján, a világ legnagyobb államfői pedig megőrülnek érte. A negyvenéves Maxima holland királyné stílusa nagyszerű, változatos, az pedig nagyon szimpatikus, hogy nőies és bájos. Meglestük, hogyan divatozott a királyné 2014-ben - lássuk, mit tanulhatunk tőle!

Nem fél a szokatlan kombinációktól

Pirosat bordóval? Kekit lilával? Elsőre talán furcsán hangzik, Maxima azonban nem egyszer bebizonyította, hogy érdemes kísérletezni a teljesen különböző színekkel is. Az eredmény izgalmas és abszolút egyedi!

Forrás: AFP, Northfoto

Igazi kalapmániás

Királyné lévén Maxima is gyakran visel kalapokat, de mindig igyekszik egyedi fazonok közül válogatni.

Forrás: AFP

Imádja az extra fazonokat

Puffos ujj? Hatalmas fodrok? Alapesetben utálnánk, a királynén mégis remekül állnak ezek a ruhadarabok.

Forrás: Northfoto

Odavan a különleges kiegészítőkért

Méretes nyaklánc, fülbevaló, vagy a kettő együtt - Maxima nem fél halmozni a látványos kiegészítőket. Amíóta először láttuk, beleszerettünk a királyné bordó nyakékébe - ugye, milyen meseszép?

Forrás: AFP, Northfoto

Rajong az élénk színekért

Ugyan imádja a pasztellszíneket, de az élénk árnyalatokat legalább ennyire. De nem marad meg a klasszikus tűzpirosnál vagy élénkkéknél - Maxima mesésen viseli még az olyan nehezebben kombinálható színeket is, mint az élénkzöld és a narancssárga.

Forrás: AFP, Northfoto

Bátran hordja a sárgát

Kevés szőke nő veszi a bátorságot, hogy sárgát viseljen, pedig csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nos, Maximának ez tökéletesen sikerül is - adhatna nekünk, szőkéknek stílusleckét!

Forrás: AFP, Northfoto

Tudja, hogyan kell megjelenni

Élénk színek ide, hatalmas nyakékek oda, Maxima jól tudja, melyek azok az alkalmak, amikor a letisztult elegancia válik be.

Forrás: AFP, Northfoto

Maxima stílusa a Fashion donor-lányok szemével

"A róla készült fotókat nézegetve azt látjuk, igen kifinomult a stílusa, még akkor is, ha előtérbe helyezi az élénk színeket. Ezeket általában szereti egy színárnyalatban, egymással párosítani. Az adottságaihoz mérten válogatja a darabokat, amelyek szupernőiesek és eleganciát, finomságot sugallnak. Titka a nagyszerű, de egyszerű ruhadarabokban rejlik. Minden az alkalomra kiválasztott ruhán elcsattint egy-egy csavart, legyen az egy rafináltan megvarrt ingujj, egy deréknál megvillanó masni, amelyektől igazán izgalmas lesz az aktuális outfit. Ugyanígy játszik a kiegészítőkkel. Imádja a kalapokat, melyeket olyan lélegzetelállítóan és stílusosan viseli, hogy azok szinte megegyeznek egy koronával."

A Fashion donor a Jónő Team tagja, a csapat hétről hétre átalakít egy szerencsés Life.hu-olvasót. Ismerd meg őket itt. A Jónő Teammel Szily Nóra is beszélgetett - az interjút ide kattintva olvashatod.

Ő lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFPA stílusodat keresed? Szegd meg a divat ősrégi szabályait!http://www.life.hu/trend/20140808-szabalyok-a-divatban-amiket-erdemes-megszegni-nagyon-jo-lesz-a-vegeredmeny.htmlA szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket - még a divatban is. Ne hagyd, hogy gúzsba kössenek az öltözködésben felállított ezeréves szabályok, hangsúlyozd inkább az egyediségedet! Próbálj ki olyan dolgokat, amiket korábban csak azért nem vállaltál be, mert nem illett. Ma ugyanis mindent lehet!TrendOrigoCarrie tanított meg divatozni - 10 inspiráló szett a Szex és New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20141007-szex-es-new-york-carrie-legtrendibb-ruhai.htmlHa minden igaz, és a dívák is hajlandóak rá, összeáll a Szex és New York 3. része. Igen, szerintünk is csapnivalóak voltak a sorozat után a mozifilmek, ennek ellenére mégis - nem egyszer - megnéztük őket, persze hogy a ruhák miatt. A harmadik résszel sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp össze is szedtünk 10 olyan szettet, amiket imádtunk a sorozatban és a moziban is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.