5 kérdés a szépségről: Tóth Gabi

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv -
Tóth Gabi szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyetlen női mentora folyamatosan pörög: rohangálás próbákra, felvételekre, eközben pedig fellépései is jócskán akadnak. De ilyen feszített életvitel mellett is fontos, hogy odafigyeljen a bőrápolásra - a Life.hu sorozatában ezúttal Tóth Gabi mesél szépségtrükkjeiről. 

1. Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Persze! Anyutól tudom, hogy érdemes tengeri sót tenni a fürdővízbe, mert attól sokkal puhább lesz a bőr, és ő ismertette meg velem a cukros bőrradírt is.

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Rendszeresen radírozom, minden nap használok szemkörnyékápolót, és nagyon figyelek az étkezésemre. Ez legalább olyan fontos, mint a helyes bőrápolás.

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Elég sok piperével rohangálok, de parfüm, rúzs, kézkrém, szőlőzsír mindig van nálam.

4. Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nem vagyok híve a mélyhámlasztó kezeléseknek, szerintem ettől csak vékonyodik a bőr. Illetve a plasztikai beavatkozások: manapság rengetegen eltúlozzák a dolgot, aminek az az eredménye, hogy a nők, már akik plasztikáztatnak, ugyanúgy néznek ki. Szerintem ha az ember fiatalon elkezd magára odafigyelni, szed vitaminokat, ápolja a bőrét, akkor nincs mitől tartania. És van még egy dolog: a sminkben lefekvés abszolút tilos!

5. Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Imádom a matt rúzsokat, különösen a pasztellszínű darabokat: a natúrt, a barnát, a természetes árnyalatokat.

Nemrég Nagy Adri énekesnő, a Jóban Rosszban csapatának legújabb tagja mesélt arról, hogyan is festenek az ő "csajos" napjai, a gyönyörű magyar színésznő, Osvárt Andi pedig elmondta, mi a titka a helyes bőrápolásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.