Pásztor Anna rövidre váltott - a Rising Starban mutatta meg új haját

TV2 váltás Rising Star hosszú haj rövid haj Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú szőke haját vagány rövidre vágatta Pásztor Anna, a Rising Star zsűritagja. Így sem rossz a séró, de vajon ezzel a katonás frizurával, mennyire tudja majd váltogatni színpadi külsejét az extravagáns énekesnő?!

Ahogy a Life.hu is megírta, Pásztor Anna volt már különleges menyasszony és ijesztő kígyóasszony is. Az énekesnő - akinek nemrég híres édesapjára is fény derült – gyakran váltogatja külsejét. Most, hogy a TV2 Rising Star című műsorának zsűritagja lett, levágatta hosszú haját, így oda a hippis lokniknak.

Forrás: facebook/Rising Star

Nem Anna az egyetlen!

Kustánczi Lia is hosszú évek után próbálta ki, hogyan áll neki a rövid haj, nemrég Kiss Ramóna és Nyári Dia is vágatott, Szabó Zsófi pedig sokkal nőiesebb lett, amikor megvált hajkoronájától.
Hamuval sminkeli magát a dzsungelban Aleska Diamondhttp://www.life.hu/trend/20141110-aleska-diamond-hamuval-sminkeli-magat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjén nem fogott ki a rendezői utasítás, és leleményesen megoldotta szemei hangsúlyozását. De mit mond hamusminkjéről a szakértő? Megkérdeztük!Trend--Napi jaj! Teri Hatcher arca nemcsak csúnyán szétplasztikázott, de öreg ishttp://www.life.hu/trend/20141107-teri-hatcher-a-szuletett-felesegek-sztarjanak-arca-szetplasztikazott-es-oreg.htmlTeri Hatcher, a Született feleségek egykori sztárja egyre természetellenesebben néz ki. Hiába a sok művi beavatkozás, az öregedés rajta is nyomot hagy. Talán el kellene végre fogadnia az idő múlását.Trend--Legyél cserfes és vagány, mint Szabó Zsófi! 5 szépségtipp egyetlen fotónhttp://www.life.hu/trend/20141110-szabo-zsofi-szepsegtippek-hajrol-sminkrol-es-frizurarol.htmlSzabó Zsófi az After X-ben hétről hétre kamerák elé áll, ahol bombaformában van. Bár sokak szerint a színésznő-műsorvezető jobban néz ki smink nélkül, egy kis szemhéjpúder vagy rúzs teljesen feldobja az arcát - cserfes, vagány és szexi lesz tőle. Interaktív fotón öt olyan szépségtippet mutatunk, amit érdemes ellesned tőle.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.