színésznő Jóban Rosszban TV2 szexi Szabó Zsófi Hajas László Éder Krisztián szőke rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőről Éder Krisztián készített különleges fotósorozatot. Szabó Zsófi a képek tanúsága szerint hatalmas változáson ment át.  

Nekünk nagyon tetszik Szabó Zsófi rövid hajjal. Úgy tűnik, a Jóban Rosszban színésznője maga mögött hagyta a kislányos, hosszú, szőke hajat - lezárva ezzel élete egy korszakát és vagány, nőies frizurával rukkolt elő, amelyet Hajas Lászlónak köszönhet.

Forrás: Éder Krisztián

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg" – árulta el Szabó Zsófi, aki mindenképp szerette volna ezt az új arcát Éder Krisztián fotóin keresztül megmutatni a közönségnek.

„Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán" – magyarázta Éder Krisztián.

Nézd meg, hogyan viselte a hajvágást Zsófi:

Mit szólsz Szabó Zsófi új frizurájához?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.