Tóth Gabi frufru haj X-Faktor 2014 átváltozás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, az X-Faktor mentora frufrut vágatott és mintha sötétebb árnyalatú is lenne a haja. Úgy tűnik, szombatra kapunk egy új Gabit! Vagy ez csak egy paróka lenne?

Milyen trükkökkel őrzi meg szépségét Tóth Gabi? A Life.hu-nak elárulta, kattints IDE a praktikákért!

Teljesen új külsőre váltott Tóth Gabi. Az énekesnő Instagramjára töltött fel friss fotókat magáról. Ezek alapján frufrut kapott és mintha a haja színe is sötétebb lenne.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

A fotó alá még annyit írt, hogy fellépésre indul, így nem kizárt az sem, hogy ez az átváltozás csak a mai napra szól. Szombaton, az X-Faktor élő show-ján kiderül!

Hogyan készül az élő show-ra Tóth Gabi? Egyáltalán hallgatnak rá a fiúcsapatok?! Nekünk elmesélt néhány kulisszatitkot, amelyekről ITT tudsz olvasni Te is!
Fegyvert ragadott Tóth Gabi http://www.life.hu/bulvar/20141105-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-maszkot-huzott-es-fegyvert-ragadott-a-tha-shudrassal-es-a.htmlKülönleges programot szervezett csapatainak az X-Faktor mentora. Tóth Gabi fegyveres dominaként a fiúk élére állt. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDögös pózzal motiválja versenyzőit Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20141031-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-dogos-szexi-pucsitassal-motivalja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi nem bízza a véletlenre a mentorkodást! A kérdés már csak az, mentortársainak vagy még versenyben lévő együtteseinek mutatta-e meg formás hátsóját.TV + Bulvár--Little G a pesti éjszakában ismerte meg Tóth Gabithttp://www.life.hu/bulvar/20141022-little-g-weevil-az-idei-x-faktor-mentora-a-pesti-ejszakaban-ismerte-meg-toth-gabit.htmlAz idei X-Faktor Amerikából hazatért mentora arról beszélt, Tóth Gabit kislánykorából ismeri a pesti éjszakából.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.