Megvan 2014 legjobb brazil feneke – Ő lett Miss BumBum

Forrás: AFP/Nelson Almeida -
Brazília popsi szépségverseny fenék Miss Bum-Bum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 brazil állam indulóiból 15 kerülhetett versenybe, akik közül végül a csinos Indianara Carvalho nyerte a 2014-es Miss BumBumot.

Hol máshol rendezték volna meg a legjobb popsik szépségversenyét, ha nem Brazíliában? Idén immár negyedik alkalommal választották meg az év legszexibb hátsóját, amely 27 brazil állam indulóiból került a versenybe internetes szavazás útján.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

A legjobb 15 élőben is megmutathatta szexi popóját, akik közül végül Indianara Carvalho nyerte el a Miss BumBum 2014 címet és a vele együtt járó 22 ezer dollárt.

Forrás: AFP/Nelson Almeida

Eddz a legszexibb fenékért!

Mi tudjuk a titkát Jennifer Lopez formás hátsójának: Nagy Amarilla aerobikoktatónkkal korábban ITT mutattuk be a legjobb popsiformáló gyakorlatokat, a leghatásosabb edzésformákat pedig ITT gyűjtöttük csokorba. Ne feledkezz meg a bőrápolásról sem: tippjeinket ITT osztottuk meg veletek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.