Amal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-ben

Kendall Jenner Margot Robbie Amal Alamuddin Elle Fanning Iggy Azalea Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen.

Kendall Jenner

Kim Kardashian féltestvérére idén figyelt fel a divatvilág. A lány mindössze 19 éves, de már vonulhatott New York, Milánó és Párizs kifutóin a divathéten, és saját körömlakkot is tervezett az egyik legnagyobb márkának. Kardashianék reality sorozatában figyelemmel kísérhettük Kendall Jenner életét is, aki tinilányok millióinak lett az idolja, gyanítjuk, sokat hallunk még róla 2015-ben is. Pláne, miután az Estée Lauder is beállt a rajongók sorába, és Miss Jennert választotta új arcának. Ez azért nem semmi 1 év alatt!

Forrás: AFP

Margot Robbie

A gyönyörű ausztrál színésznőre Leonardo DiCaprio oldalán figyelhettünk fel a Wall Street Farkasa című filmben. Azóta nem csak Orlando Bloom szemelte ki magának a szépséget, hanem több filmrendező is: Margot-val öt mozit is terveznek a következő két évben. Mindemelett Margot igazi kaméleon: pár hónapja vörösre festette csodás szőke tincseit, és a barna hajjal is kísérletezett 2014-ben. Ráadásul azt is tudja, mi áll jól neki, és remekül választ ruhákat a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP

Amal Alamuddin

A beiruti születésű brit ügyvédnő nyerte el a nők bálványa, George Clooney szívét, ezzel pedig a színész bizonyította, hogy nem csak egy üresfejű szépséget tud elképzelni maga mellett. Irigylésre méltó férj és karrier, botránymentes élet, csodaszép külső és olyan gardrób, amilyenre minden divatmániás vágyik. És az az esküvői ruha...

Forrás: AFP

Elle Fanning

Dakota Fanning bájos 16 éves húgocskája ugyan már egészen kicsi kora óta színészkedik, most szúrtuk ki remek stílusérzékét. Talán pont nővére árnyékából szeretett volna kitörni, hajszínt is váltott, tündéri kislányból szexi tini lett. Persze nemcsak mi, de a filmesek és a divatvilág is felfigyelt rá: ő játszotta Csipkerózsikát Angelina Jolie oldalán a Malficient-ben, a premieren pedig megmutatta divatérzékenységét is. Elle még nagyon fiatal, így nem csoda, ha néha mellélő, már ami a ruhákat illeti, de mi látjuk benne a stílusérzéket. Gőzerővel forgat, hat filmben már biztos, hogy láthatjuk hamarosan. Következő szerepe szerint transznemű fiúvá alakul, Susan Sarandon és Naomi Watts oldalán.

Forrás: AFP

Iggy Azalea

Nicky Minajnak konkurenciája akadt: 2014 rapper üdvöskéje egyértelműen Iggy Azalea. Olyan hírességek kérték fel egy közös dalra, mint Rita Ora és Jennifer Lopez. Az utóbbival egy nagyon szexi, fenékrázós klippet hoztak össze, szerintünk nem is készült idén ennél dögösebb videó. A Maxim magazin szerint pedig nem csak a videó, de Iggy is a legszexibb. A rapperlány divatozni is imád, bár a letisztultság helyett inkább a feltűnőbb szettek híve. Nem is baj, Iggy üde színfolt a vörös szőnyegen!

Forrás: AFP
5 kérdés a szépségről: Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/trend/20141126-5-kerdes-a-szepsegrol-volgyesi-gabi-a-unique-enekesnoje.htmlMég mindig nem alszik eleget éjszaka, hiszen januárban hozta világra második gyermekét. Ennek ellenére kirobannó formában van a Unique énekesnője, de sokat is tesz érte. A Life.hu sorozatában ezúttal Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. Trend--Angelina Jolie bekeményített - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141128-a-life-hu-heti-stilusmustraban-szerepel-angelina-jolie-kim-kardashian-julianne-moore.htmlFurcsa frizurák, rémes összeállítások és Angelina Jolie meglepő választása tette divat szempontjából színessé november utolsó hetét. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendOrigoKim Kardashian imádja, a pasik már nem annyira - Téli garbókörképhttp://www.life.hu/trend/20141125-garbo-mire-figyelj-a-viselesekor-kim-kardashian-is-imadja.htmlA garbó örök darab, ez nem vitás. Sokan a zártsága miatt nem kedvelik különösebben, pedig egy szép garbó megfelelő kiegészítőkkel nagyon szexi lehet. Vagy ezt csak mi gondoljuk így?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.