Micsoda miniruha! Ördög Nóra égig érő lábakat kapott Majkától

fashion week ruha Majka Rising Star Ördög Nóra stílus stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkának jó estéje volt vasárnap: Ördög Nóra azt viselte, amit a műsorvezető szeretett volna. Lilát és szegecseket.

"Ha nem tetszik a ruha, akkor Majkának kell írni" - mondta Ördög Nóra, aki egy decens kisfeketét szeretett volna viselni a Rising Star vasárnapi adásában, Majka azonban közbeszólt. Így kapott Ördög Nóra egy olyan ruhát, amely lila és párducmintás anyagból készült és szegecsek díszítettek.

Hogy tetszik Ördög Nóra ma esti ruhája?

Forrás: Istvan Ruff

Összeállt a Rising Star top 12-es mezőnye

1. Ádám Krisztián
4. Fehérvári Gábor Alfréd
6. Czibi Norbert
7. Palmer Izsák
8. Singh Viki
10. Heiser Ádám
11. Gondi Helén

Hozzátesszük, ez volt az egyik legjobb választás eddig: Nóra nemcsak modern, mai, nőies, mégis szexi nőként állt a színpadon, hanem a ruha szabása és a testszínű cipő miatt a lábai is sokkal hosszabbnak tűntek. Ha tehát igaz az, hogy valóban Majka tehet a ruháról, akkor szeretnénk, ha minden héten ő lenne Nóra stylistja.

Vajon min múlik, hogy Ördög Nóra mennyit mutat?

"Az a célom, hogy Nóri is megközelíthető maradjon, és a kedves oldalát domborítsam ki. Ahogy haladunk előre, nyilván lesznek dívás darabok is, de a műsor nem erről szól. Amikor a Rising Start nézed, olyan ruhákat látsz majd, amiket el tudsz képzelni a saját szekrényedben is" - nyilatkozta Holdampf Linda, a Rising Star stylistja. A teljes cikket itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.