Csúnyán tönkreteheti a hajadat a fűtés - Megmutatjuk, mit tegyél ellene!

Forrás: Thinkstock -
hajápolás frizura meleg haj fűtés nedvesség szépségápolás szárazság hideg idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száraz és kezelhetetlen – ismerősek a téli hónapok hajproblémái? Gondoltad volna, hogy nem csupán a hideg idő tehet róla?

Már javában tart az év leghidegebb időszaka, ami során nem csupán a réteges öltözködésre kell figyelnünk, hanem a szépségünkre is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Mert nem csak a téli időjárás tépázhatja meg a hajkoronádat. A fűtés sem éppen tesz jót neki.

Forrás: Thinkstock

A frizuránk különösen érzékenyen reagál a négy fal közötti melegre, ami miatt könnyen szárazzá, formátlanná válhat. A haj úgy működik, akár egy nedvszívó anyag: remekül tudja magába szívni vagy épp megtartani a nedvességet, amely tulajdonságát sajnos a fűtés tönkreteheti.

Tehát minél több olajokat tartalmazó hajápoló terméket használunk, annál jobb, hiszen ezek úgy működnek, akár egy tincseink köré vont védőruha. Ha komplett téli hajápolási tippekre vágysz, kattints ide!

A frizura, amelyet nem tesz tönkre a sapka

Csinos frizura a sapka alatt? Lehetséges! Takács Nóra ötletes videóját ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.