Vetélytársat kapott a világ legszebb kislánya – Olyanok, mint az ikrek!

Oroszország modell hasonlóság Elizabeth Hiley gyerekmodell Kristina Pimenova Kanada modellügynökség Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején még a 9 éves Kristina Pimenovától volt hangos a sajtó. Most megtalálták az orosz származású kislány hasonmását: Elizabeth Hiley Kanadában született, 10 éves és egy az egyben úgy néz ki, mint a világ leggyönyörűbb kislányának kikiáltott Kristina. Indulhat a rivalizálás?

Emlékeztek még Kristina Pimenovára? A 9 éves orosz kislányt, akiről a Life.hu annak idején ITT is írt, nem mindennapi szépsége tette híressé. Nos, úgy tűnik, hogy a világ leggyönyörűbb lányának kikiáltott Kristinának vetélytársa és hasonmása akadt.

Kísérteties: bal oldalon Elizabeth Hiley utánozza a jobb oldali Kristina Pimenovát Forrás: Facebook/Elizabeth Hiley és Facebook/Kristina Pimenova

A 10 éves Elizabeth Hiley egy az egyben úgy néz ki, mint Kristina, édesanyja pedig máris lelkesen tervezgeti lánya karrierjét, mint modell.

Hihetetlen a hasonlóság Kristina és a lányom között. Egészen addig nem akartam, hogy Elizabeth elkezdje a modellkarrierjét, amíg nem láttam Kristinát. Most már tudom, hogy eljött az ő ideje"

A 10 éves kanadai kislány iránt már két ügynökség is érdeklődött, Elizabeth pedig kizárólag az iskolai szünetekben fog dolgozni, mint modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.