Így kell ízlésesen mindent megmutatni - Rosie Huntington-Whiteley istenien néz ki

Forrás: Instagram/rosieHW -
modell Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Statham megfogta az Isten lábát, hiszen övé a világ egyik leggyönyörűbb nője. Rosie Huntington-Whiteley szuperstílusos, csodásan néz ki, és hatalmas fürtök helyett modern, hosszú bubifrizurával szexibb, mint bármikor.

Az angol szépség az Elle Style Awardson mutatta be eszméletlen lábait egy Anthony Vaccarello aszimmetrikusan szabott fekete bőrruhában. Épp annyi combot és dekoltázst mutatott, amennyit kell, a frizuráját pedig egyszerűen imádjuk!

Forrás: Instagram/rosieHW

Más modelleknek sem ártana, ha eltanulnák Rosie-tól azt, hogyan kell ízlésesen villantani. Hétfőn például Heidi Klum érezte úgy, hogy ő lesz az Oscar-afterpartik istennője, ám az ő próbálkozása némiképp nevetségesre sikerült - ezt már ITT is megmutattuk.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A világsztárok megmutatják, milyen a divatos frizura

Idén kétségkívül hódít a hosszú bubifrizura, ezt pedig a sztárok is tudják - ITT meglesheted, mik lesznek a hajtrendek 2015-ben.

Egy szál bikiniben élvezi a paradicsomot Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150121-rosie-huntington-whiteley-egy-szal-bikiniben-elvezi-a-paradicsomot.htmlÍme, egy tökéletes fotó kellékei: napsütés, tenger és az aprócska fürdőruhába bújtatott fehérneműmodell.Ez Zsír!--Kabátban meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20140521-rosie-huntington-whiteley-a-v-magazinban-meztelenkedik.htmlA szexi modell a V magazin hasábjain vált meg melltartójától.TrendOrigoElképesztően dögös képek Jason Statham nőjérőlhttp://www.life.hu/trend/20140613-rosie-huntington-whiteley-brit-modell-jason-statham-baratnoje-forro-kepeken-pozol.htmlRosie Huntington-Whiteley brit szupermodell van, hogy pucéran pózol egy szál bundában, míg egy másik fotón tökéletes testét csodálhatjuk meg.TrendOrigoPucér popsival szexiskedik Jason Stahtam nőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140516-rosie-huntington-whiteley-a-nemet-vogue-fotosorozatan-pucer-fenekkel.htmlA brit modell a német Vogue-ba készített romantikus, mégis szuperszexi sorozatot.TV + Bulvár--A Life.hu-nak megvolt Jason Stathamhttp://www.life.hu/news/20140411-jason-statham-elso-esteje-budapesten-a-color-barban-a-gozsdu-udvarban.htmlMint azt korábban megírtuk, Jason Statham, a sármos akciósztár péntek este megérkezett Budapestre. Miután landolt a gépe, egyenesen egy belvárosi szórakozóhelyre ment - a Life.hu fotósa megörökítette a világsztár első estéjét.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huJason Statham Budapesten kémkedikhttp://www.life.hu/kult/20140211-jason-statham-szinesz-magyarorszagra-jon-forgatni-paul-feig-rendezo-legujabb-susan-cooper-filmjeben.htmlA sármos színész legújabb filmjét nálunk forgatja majd.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.