Őrülten jó frizurák 2015 tavaszára - tanulj a sztároktól!

haj világsztár fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárhogy is számoljuk, egy hónap, és tavasz van, ilyenkor pedig jólesik a megújulás. Egy szuper frizura mindig remek ötlet - ha van kedved kicsit változtatni a külsődön, akkor érdemes már konkrét ötletekkel odaállni a fodrászod elé. A világsztárokat a legmenőbb hajmágusok veszik kezelésbe hétről hétre, így ahhoz kétség sem férhet, hogy ők a legtrendibb frizurákat viselik. Tanulj tőlük!

Hullámos bubifrizura

Tavaly is hatalmas sláger volt a bubifrizura, idén pedig a legmenőbb az áll és a váll közötti hajhossz, méghozzá hullámosan! Lehetnek sűrűbb vagy egészen laza hullámok, ez a frizura abszolút minden szetthez passzol. Ráadásul simán fel is lehet tűzni!

Emma Stone Forrás: AFP/Jason Merritt

Modern bubi

Az előzőnél lényegesen rövidebb, kicsivel a fül vonala alá érő frizurát Jennifer Lawrence hozta divatba, és pillanatok alatt népszerű lett ez a '40-es években is népszerű stílus. A hullámok lehetnek sokkal lazábbak, mint az előző verziónál, ha pedig az egyik oldalt feltűzöd, még modernebb lesz a megjelenésed.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Farah Fawcett-frizura újragondolva

A '70-es évek színésznőjének ikonikus frizuráját idén kicsit másként láthatjuk viszont. A hullámos, gondosan beszárított haj frufruval és anélkül is abszolút működik, és klasszikus, elegáns viseletet kölcsönöz viselőjének. Cicaszemmel és tűzpiros rúzzsal teheted fel az i-re a pontot.

Taylor Swift Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Vagány pixie

2013 végén több világsztár döntött a pixie fazon mellett, így nem csoda, ha tavaly ez az egészen rövid haj is hatalmas sláger volt. Idén azonban már sokkal vagányabb is lehetsz, ha erre a stílusra voksolsz. Tanulj Scarlett Johanssontól, aki nem félt lecserélni babás, szőke fürtjeit merészen rövid, oldalt szuperrövidre nyírt fazonra. Mondjuk akinek ilyen szép arca van, szinte mindegy, milyenre vágatja a haját.

Forrás: AFP

Szögegyenes, félhosszú fazon

Főképp az ovális archoz passzol a frufru nélküli, félhosszú, teljesen egyenesre vágott frizura. Ha ilyen fazont szeretnél, ne lépcsőzetesre vágasd a hajad, hanem teljesen egyenesre. Arra figyelj, hogy ápoltak legyenek a hajvégeid!

Kendall Jenner Forrás: AFP/Jason Merritt

Sellőlányok, nem csak nyáron

A félhosszú, kulcscsontig érő hajadat szárítsd be egészen hullámosra, és figyelj arra, hogy legyen a frizurádnak volumene. Nemcsak nyáron érdemes ilyen laza, szexi, csajos frizurát választani, hanem akár már most is!

Suki Waterhouse Forrás: AFP/Justin Tallis

Szuperhosszú, lépcsőzetesre vágott

Természetesen akkor is választhatsz trendi fazont, ha szép hosszú és dús fürtökkel büszkélkedhetsz. Az arc közelében lehetnek rövidebbek a tincseid, de ugyanígy az egészen hosszú tincsek is megférnek mellettük. Ez a fazon azoknak is praktikus, akik póthajat viselnek: itt ugyanis nem számít egy kis lenövés sem.

Sofia Vergara Forrás: AFP/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.