Kevés hajból dús sörény - Ezekkel a tippekkel garantált a hatás

Forrás: Thinkstock -
hajápolás frizura haj tippek kevés haj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit is teszel, sehogy sem sikerül a kevés hajadat dúsnak mutatni? Most eláruljuk, mit tegyél, hogy gyönyörű sörénnyel büszkélkedhess!

Válassz helyesen sampont!

Ha zsírosodásra hajlamos a hajad, akkor se válassz zsíros hajra való sampont, mert ezek a készítmények lelapítják a hajtövedet, és még kevesebbnek látszik a hajad. Rengeteg hajtőemelő sampon létezik, ezek közül válogass, sokkal dúsabbnak látszik majd tőle a frizurád.

Forrás: Thinkstock

El a kezekkel a hajvasalótól!

Ha mindenképp vasalni szeretnél, csak a végeken húzd végig, soha ne kezdd a tövénél, ugyanis "lenyalt" hatást kelthetsz vele.

Próbáld ki a hullámokat!

Akármilyen hosszú a hajad, egy-két hullám szuper volument kölcsönöz a frizurádnak, dúsabbnak tűnik tőle a haj. A besütögetés helyett válaszd a hajcsavarókat, segítségükkel még látványosabb lesz a változás, és nem törnek meg a hajvégek sem.

Íme, a duplavastag lófarok titka!

Takács Nóra megmutatja, hogyan lesz kétszer vastagabb a lófarkad. Próbáld ki!

Használj hajhabot!

Csodát tesz egy volumennövelő hajhab! Hajmosás után, nedves tincseidre vigyél fel egy adag habot, majd szárítsd meg, és máris dúsabbnak tűnik a hajad.

Forrás: Thinkstock

Rétegezz!

Szuper hajtőemelő trükk, ha lépcsőzetesre vágatod a félhosszú vagy hosszú hajadat. Ezzel a technikával úgy tűnhet, kétszer annyi hajad van.

Kerüld a fekete színt!

Egy kis világosítás jót tesz, ha nagyon sötét hajad van, ugyanis a sötét színektől még kevesebbnek tűnhet a haj. Néhány, pár árnyalattal világosabb tincs csodát tesz a frizuráddal!

Olaj bármilyen mennyiségben!

Az argánolajtól és a ricinusolajtól amellett, hogy fényes és puha lesz a hajad, a szálak is megerősödnek. Hetente többször készíts pakolást ezekből a könnyen beszerezhető olajokból.

Forrás: Thinkstock

Tegyél bele hajfánkot!

Ha szomorúnak érzed a vékony lófarkat, szerezz be egy hajfánkot, amivel máris úgy tűnhet, neked van a legdúsabb hajad a világon. Itt a trükk, hogy helyezd fel!

10 beauty-művelet, amit egy nőnek 30 éves koráig ki kell próbálniahttp://www.life.hu/trend/20150226-10-beauty-muvelet-amit-egy-nonek-30-eves-koraig-ki-kell-probalni-larion-oscar-sminkmester-segit.htmlReggel-este rendesen kened az arcodat, a szempillaspirál igaz barátnőd, és kozmetikushoz is betévedsz legalább félévente? Ez remek, de van még pár dolog a palettán, amit 30 éves korodig érdemes kipróbálnod, ha sminkekről és bőrápolásról van szó. Hogy mik ezek? Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk. Trend--Kókuszolajat nekünk is! Erre esküszik a 61 éves Christie Brinkleyhttp://www.life.hu/trend/20150226-kokuszolajra-eskuszik-christie-brinkley-modell.htmlVagy zseniális Christie Brinkley plasztikai sebésze, vagy tényleg csodát tesz a bőrrel a kókuszolaj. A modell ugyanis erre esküszik, mi pedig az arcát nézve kénytelenek vagyunk hinni neki. Trend--Milyen cipőt viseljek 2015 tavaszán? 3 darab, amit érdemes beszereznedhttp://www.life.hu/trend/20150225-tavaszi-cipok-amiket-erdemes-beszerezni-2015-ben.htmlA február végi 13 fokban biztosan a te fejedben is megfordult, hogy lassan ideje a csizmádat valami kényelmes, csinos tavaszi lábbelire cserélni. És hogy merre keresgélj, ha vásárolni indulsz? Megmutatjuk, milyen stílusok hódítanak idén tavasszal.TrendThinkstockHajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!http://www.life.hu/trend/20150226-hajegetes-modszer-hatasos-a-toredezett-hajvegek-ellen-es-meg-a-hajhossz-is-megmarad.htmlKissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.Trend--Leléptek az angyalok - otthagyta a Victoria's Secretet Karlie Kloss és Doutzen Kroeshttp://www.life.hu/trend/20150226-otthagyta-a-victorias-secretet-karlie-kloss-es-doutzen-kroes.htmlJól kezdődik 2015 a fehérneműcég számára: a "veteránnak" számító holland szépség, Doutzen Kroes és a nem is olyan régen angyallá választott Karlie Kloss úgy döntöttek, köszönik, elég volt a Victoria's Secretből.TrendOrigo3 sminktipp kék szemű sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20150223-larion-oscar-tippjei-3-sminktipp-kek-szemu-szireneknek.htmlMitől lesz a kék szem még kifejezőbb, még kékebb, még különlegesebb? Larion Oscar sminkmester elárulta, mi az a 3 trükk, amit minden kék szemű nőnek tudnia kell sminkeléskor. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.