Dögös fotósorozattal lepte meg rajongóit Tolvai Reni

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
diéta fotósorozat szexi meglepetés fogyás dögös Tolvai Renáta Tolvai Reni születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 24. születésnapja alkalmából szexi fotósorozattal örvendeztette meg rajongóit. 

A Renitől jól megszokott dögös stílust mutatják a legújabb szülinapi fotók is, így a rajongók biztosan nem csalódtak. A neccharisnya és a fehér body tökéletesen kiadják Reni nőiesen kerek idomait, aki nemrég bombanővé fogyott.

Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Így diétázott Tolvai Reni

„Heti négyszer ötször járok edzeni, alkalmanként egy-másfél órát. Az edzőm, Berkes László nagyon komolyan hajt, de úgy, hogy közben ne fáradjak ki annyira, hogy aznap már semmi mást ne tudjak csinálni. Írt nekem étrendet is, amelyet három hete szigorúan be is tartok"mesélte Reni a Life.hu cikkében.
Ismét Diana nyomdokaiba lép, netán meglep bennünket Katalin? http://www.life.hu/trend/20150323-katalin-hercegno-hamarosan-megszul-megtippeljuk-milyen-ruhaban-mutatja-be-masodik-gyermeket.htmlKatalin esküvői ruhája hónapokkal a nagy nap előtt és után is mindenkit érdekelt, két éve pedig mindenki nagyon várta, milyen ruhában mutatja be első gyermekét a szép hercegnő. Most már tényleg csak pár nap, és megszületik György herceg kistestvére, arról azonban még nincs hivatalos információ, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Addig is meglestük Katalin kedvenc ruhatervezőinek új kollekcióit, hogy megtippeljük, vajon mit visel majd a hercegnő, amikor a szülés után elhagyja a kórházat.Trend--Újabb magyar modell a világhírű divatmagazinbanhttp://www.life.hu/trend/20150324-zahoran-bertold-magyar-modell-szerepel-a-vogue-vilaghiru-divatmagazinban.htmlEgyre több magyar modellre lehetünk büszkék, akik jelen vannak a legnagyobb tervezők kifutóin és a leghíresebb divatlapok hasábjain. Ezúttal Zahorán Bertoldra figyelt fel a divatvilág.TrendOrigoAmal Clooney Rihannának öltözött - és jól áll neki!http://www.life.hu/trend/20150325-amal-clooney-george-clooney-felesege-rihannas-szettben-erkezett-new-yorkba.htmlGeorge Clooney feleségétől megszoktuk a makulátlan szetteket: Amal szinte mindig csinos, ugyanakkor klasszikus darabokat választ, ha ruhákról van szó. Most azonban úgy fest, Rihannától lesett el stílustrükköket, és jól áll neki!Trend--Egyik napról a másikra szőkére váltott Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20150321-toth-gabi-hirtelen-szoke-hajra-valtott-meglepo-fotot-posztolt-kozossegi-oldalaira.htmlTóth Gabi, aki egy nappal ezelőtt még egy szállodai szobában rosszalkodott, (barnán), ma ellátogatott a fodrászához. Íme az eredmény.Trend--Akarjuk ezt egyáltalán látni? Nagytotált posztolt fenekéről Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20150322-miley-cyrus-enekesno-lefotozta-a-feneket-es-feltette-az-instagramjara.htmlMiley Cyrustól szinte már semmi sem meglepő. Ezt valószínűleg ő is tudja, azért próbálja mindig felül, vagyis inkább alulmúlni önmagát. Így tett most is.Trend--Szexi bikinis fotókon pózolt Konkoly Ágihttp://www.life.hu/trend/20150323-konkoly-agi-a-2012-es-miss-universe-hungary-gyoztese-szexi-bikinis-fotokon-pozolt.htmlA 2012-es Miss Universe Hungary győztese már készül a nyárra, ezért szexi bikiniket próbált. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.