Hódi Pamela TV2 műsorvezető Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb azt írtuk Pameláról, hogy Berki Krisztián élő adásban taperolta le, most azonban teljesen másról van szó. A műsorvezető Facebook-oldalán ugyanis igazi kincsre bukantunk.

Hatalmas sikert aratott közösségi oldalán Berki exe, aki egy csodálatosan szép képet osztott meg a napokban. A fiatal anyuka egy fotózás kedvéért bújt ebbe az igazán nőies, szexis darabba. A lájkok száma pedi már a 7000-et is túllépte.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal

"Ilyen szép, jó lányt, kiváló anyukát sohasem fog találni Berki. Meg kellett volna tartani ezt a kapcsolatot. Pamela nem lehet rád ismerni annyira más vagy ezen a képen. Szép, finom, nőies, elegáns és mégis visszafogott. Mindig nőies ruhákat hordj" - írja egy kommentelő a kép alatt.

"Berki Krisztián szabad ember, azt csinál, amit akar"

Az Éden Éjjel műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba, leszögezte, már nem zavarják a gyermeke édesapjáról szóló pletykák, mert nem gondol úgy Berkire, mint férfira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.