Meghökkentő! Íme Heidi Klum drámai átalakulása

topmodell Seal előtte-utána drámai Heidi Klum külső változás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kedden egy fotózáson járt, ahol drasztikusan átalakították a külsejét. Szerencsére a sztár egy előtte-utána fotón meg is örökítette a hihetetlen változást.

Mi lesz az emberből, ha profi sminkes és fodrász veszi a kezei közé? Még egy topmodell arca, így Heidi Klumé is drámaian megváltozik ezektől. A 41 éves híresség, Seal egykori felesége, mindkét képet az Instagram oldalára posztolta. Mindenki döntse el maga, hogy a modell melyik arca tetszik neki jobban.

/1504/Heidi2015415123828

Így festett gyerekként Heidi Klum

Ma a világ egyik leggyönyörűbb nőjeként tartják számon, 9 éves korában azonban egészen másképp festett a német szupermodell. Kattints ide Heidi kiskori képéért!

Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.htmlElisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján.Trend--Nyugdíjba vonul Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.htmlA világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.Trend--Kit érdekel, Cate Blanchett milyen tamponmárkát használ?http://www.life.hu/trend/20150413-cate-blanchett-szerint-tamponja-markajara-is-ra-fognak-kerdezni-a-voros-szonyegen.htmlA híres színésznő kifakadt a riporterek vörös szőnyeges kérdésein. Cate szerint már csak a tamponja márkájára nem kérdeznek rá.Trend--Ez ám a szerelem! Charlize Theron szerint Sean Penn a legdögösebb pasi a világonhttp://www.life.hu/intim/20150415-charlize-theron-szineszno-szerint-sean-penn-a-legdogosebb-pasi-a-vilagon.htmlNagyjából egy évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak. Azóta is úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a színészpáros között, legalábbis Charlize Theron legutóbbi interjújából csakis erre lehet következtetni: olyan édesen nyilatkozott a kapcsolatukról.Intim--George Clooney robbanószerkezettel a testén sétálgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150414-george-es-amal-clooney-a-money-monster-film-forgatasi-szuneteben-setalgattak.htmlA sármos színész éppen a Money Monster című filmet forgatja New Yorkban. Az egyik forgatási szünetben a felesége is meglátogatta, és együtt sétáltatták meg a kutyájukat. De vajon miért volt Clooney testén robbanószerkezet?Család--Jó szándékával csinált hülyét magából Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/news/20150414-gwyneth-paltrow-szineszno-csatlakozott-a-food-bank-challenge-felhivashoz-de-rosszul-sult-el.htmlA színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit!NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.