Lindsay Lohan többet mutatott magából, mint kellett volna

Forrás: Northfoto -
has Lindsay Lohan fotó botrányhősnő deréktréner stílus farmer night club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős színésznő mostanában csak a viselkedésével vagy borzasztó kinézetével tudja felhívni magára a figyelmet, és mivel tényleg csak ez maradt neki, minden alkalmat megragad a szereplésre.

A celebnőt szerdán este kapták el a fotósok, ahogy éppen kilépett a híres londoni Cirque le Soir night clubból. Azt már megszoktuk, hogy a színésznő rendszeresen egy tízessel többnek néz ki, mint amennyi, de öltözködési stílusa még mindig sokkolni tud minket. Lindsay a nagyon szakadt farmeréhez és rendezetlen hajához egy hasvillantós topot vett fel. Egy biztos, a színésznő deréktrénere, amelett, hogy egészségtelen, hatástalan is. A képeket itt nézheted meg.

Forrás: Northfoto

Darázsderekat szeretnél? Jógázz!

Vékony derékra vágysz, de valahogy nem sikerül elérni, amit szeretnél? Jógaiskolánkban hétről hétre bemutatjuk, mi mindenre jó a jóga - ezúttal a derékbőséged kisebbítésére adunk ötleteket!

Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól! http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.html Tegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutását követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült. Trend -- Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantott http://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.html Dakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég! Trend -- Így pózolt Iszak Eszti a bikinishow-n http://www.life.hu/trend/20150416-iszak-eszti-musorvezeto-modell-gyonyoru-ruhaban-pozolt-egy-divatbemutaton.html Iszak Eszti tegnap Olaszországba utazott, hogy képviselje Magyarországot egy híres bikinimárka show-ján. A műsorvezető instagram oldalán közvetítette a divatbemutató estélyét – nagy örömünkre gyönyörű ruhájáról is posztolt egy képet. Trend -- Kim Kardashian átlátszó nadrágban sokkol http://www.life.hu/trend/20150415-kim-kardashian-atlatszo-nadragban-sokkol.html Kim Kardashianról majdnem minden napra jut egy divatbaki. Ezúttal egy fitneszteremből távozva villantotta meg kerek fenekét, nem is akárhogy – ugyanis átlátszó nadágban volt, és bugyit bizony elfelejtett felvenni. Trend -- Victoria Beckham kislányával ünnepelt! Íme a tündéri fotó! http://www.life.hu/trend/20150415-victoria-beckham-kislanyaval-harperrel-nyitotta-meg-uj-uzletet-a-new-yorki-barneysban.html A híres New York-i Barneys áruházban ezentúl Victoria Beckham kollekciója is megtalálható lesz. Az üzlet megnyitását kedd este ünnepelték, az eseményre az egykori Spice Girl kislányával, Harperrel érkezett – és nagyon cukik voltak együtt. Trend AFP Meghökkentő! Íme Heidi Klum drámai átalakulása http://www.life.hu/trend/20150415-heidi-klum-megmutatta-milyen-az-amikor-kezelesbe-vesz-a-sminkes-es-a-fodrasz.html A modell kedden egy fotózáson járt, ahol drasztikusan átalakították a külsejét. Szerencsére a sztár egy előtte-utána fotón meg is örökítette a hihetetlen változást. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.