Így fest Sarah Jessica Parker hétköznapi anyukaként

Forrás: Northfoto -
fashion week hétköznapi egyforma Matthew Broderick pöttyös iskola Sarah Jessica Parker ikerlány Szex és New York béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a sztárok is képesek néha egyszerű halandóként viselkedni. Sarah Jessica Parker például 5 éves ikerlányait vitte iskolába átlagos anyukaként – és nagyon cukik voltak.

A színésznő szerdán maga vitte divatmániás kislányait az iskolába. SJP, aki nemrég a világ leggyönyörűbb szigetén nyaralt, teljesen hétköznapi anyukaként festett lányai mellett. Az ikrek egyébként ugyanolyan pöttyös nadrágot, és egyforma mintájú, de más színű pólót viseltek, és nagyon boldognak tűntek anyukájuk mellett.

Forrás: Northfoto

10 szett, amiben egyszerűen imádtuk SJP-t

50 éves a világ egyik legstílusosabb színésznője, aki nem mellesleg az egyik legnépszerűbb tévés karakter megformálója is. A színésznő Carrie Bradshaw megformálójaként igazi ikon lett, de a való életben is imádja a divatot. Lássuk hát a legjobb szettjeit!


A Szex és New York sztárjának, és férjének, Matthew Brodericknek még egy fiúk is van, aki 12 éves. Az ikerlányokat egyébként béranya szülte, mert a színésznőnek nem sikerült teherbe esnie.

Forrás: Northfoto

Divat a béranyaság Hollywoodban

Míg korábban az örökbefogadás, addig mostanában a béranyaság terjed a hírességek körében. A Life.hu cikkéből kiderül, hogy kik azok a hollywoodi hírességek, akik béranya segítségével lettek szülők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.