Szőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárok

Tóth Gabi Szabó Zsófi Nyári Diána Debreczeni Zita Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő vágyik néha egy kis megújulásra. Újévkor, tavasszal, egy életszakasz lezárása után, de az is előfordul, hogy csak úgy jól esik hajszínt vagy stílust váltani. Így tettek a hazai sztárok is az utóbbi hónapokban - nézzétek meg, ki hogyan változtatott a frizuráján. 

Tóth Gabi kiszőkült

Tóth Gabi számtalanszor váltott frizurát az elmúlt években. Az X-Faktor legutóbbi szériájában még azon csodálkoztunk, hogy extra rövid haját megnövesztette, azóta pedig egyik napról a másikra hirtelen kiszőkült, a hosszú fazont viszont megtartotta. Szőke fürtjeit göndören, hullámosan hordja az énekesnő, ami kifejezetten jól áll neki.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Zsigmond László/Life.hu

Melyik állt jobban Gabinak?

Szabó Zsófi barna lett

Szabó Zsófit bájos, hosszú szőke hajával szoktuk meg, aztán rövid, szinte fiús hajjal sokkolta a rajongóit, akik hamarosan belátták, épp olyan jól áll a színésznőnek a rövid, mint a hosszú. Az X-Faktor alatt a színésznő kipróbálta a lilát is, ami nagyon vagány volt. Tavasszal úgy döntött, visszatér a hosszú hajhoz. De Zsófi itt még nem állt le a megújulással, kipróbálta a hosszú barnát is, most is ilyen hajjal látható.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebok/Szabó Zsófi

Melyik állt jobban Zsófinak?

Debreczeni Zita bayalage ombréval újult meg

Zita egyszínű, sötét hajába bayalage ombre technikával varázsoltak egy kis nyárias hatást. A modell már régóta kacérkodott a világosabb haj gondolatával, és most megtette: természetes, napsütötte hatású ombre hajjal büszkélkedhet. Talán Gianni kedvéért újult meg?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Facebook/Debreczeni Zita

Melyik állt jobban Zitának?

Kiss Ramóna levágatta

A színésznő maradt az évek óta bevált, szőke melíros színnél, de a vállig érő fürtjeit a mostanában egyre divatosabb, állig érőre cserélte. Rajongói imádták a változást, a gyönyörű színésznő egészen megfiatalodott, és csak úgy ragyog a rövid fazonnal.

Szőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárok Fotó: Life.hu, Fotó: RTLKlub-Nagy Botond

Melyik állt jobban Ramónának?

Nyári Dia frufrusra és rövidre váltott

A Barátok közt másik bombázója, Nyári Dia is megvált hosszú hajától, és kipróbálta a frufrut is. 21 év hosszú hajúság után döntött úgy, hogy megújul. Ez a fazon még jobban kiemeli a gyönyörű színátmenetet a hajában, nekünk nagyon tetszik a váltás, bár a göndör hajáért is odavoltunk.

Fotó: Life.hu, Facebook/Nyári Diána

Melyik állt jobban Diának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.