"Egy férfi legyen férfias" - Giorgio Armani kiakadt a metroszexuális pasikon

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Giorgio Armani metroszexuális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80 éves világhírű divattervező, Giorgio Armani egy interjúban idiotizmusnak nevezte a plasztikai műtéteket, valamint kemény szavakkal illette a metroszexuális férfiakat, illetve azokat a nőket, akik túl fiatalnak akarnak látszani. 

Armani, aki a legnagyobb világsztárokat öltözteti, nem nézi jó szemmel azokat a nőket, akik megnagyobbíttatják a melleiket, és a túl sokat kondizó férfiakat sem.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Mindig is a természetes szépség híve volt, árulta el a divattervező a The Sunday Times magazinnak.

Ilyenek a metroszexuális férfiak

Érzékeny lélek, gondosan ápolt külső és rózsaszín ing. Az ezredfordulóra az ideális férfi képe összekapcsolódott a metroszexualitás fogalmával. Bemutatjuk ezt a férfitípust.

"Szerintem azok a férfiak néznek ki jól, akik foglalkoznak a testükkel, de nem túl izmosak" – mondta Armani, aki a szilikonmellű nők mellett sem ment el szó nélkül, és egész egyszerűen idiótaságnak nevezte a mellnagyobbítást. "Egy kis mellnek nem kell naggyá változni. A nőknek pedig inkább kíváncsinak kellene lenniük az öregedésre, nem pedig kétségbeesetten küzdeni, hogy fiatalok maradhassanak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.