Neki hagyják, amit másnak nem - Mario Testino egy szál törülközőben fotózza a világsztárokat

Kate Moss fotósorozat szexi világsztár Mario Testino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mario Testinónak mindent lehet. Neki a legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy törülközőben fotózgassa őket a mester. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. 

Egy dolog, hogy ő készítette Katalin és Vilmos egyik legédesebb szerelmes fotóját, de a világsztárok is rajonganak Mario Testinoért. A zseniális fotós kamerája előtt az utóbbi 2 évben számtalan híresség megfordult, méghozzá úgy, hogy mindössze egy szál fehér törülközőt viseltek. De honnan jött az ötlet?

/1504/Szt_r2015421121745

Testino 2013-ban Kate Mosst fotózta egy kampányhoz. A modell épp kjiött a zuhany alól, amikor Testino megkérte, hogy készíthessen néhány "kulisszák mögötti" fotót, hogy feltehesse az Instagramra. ,,Csak egy köntös volt rajta, és törülköző a fején, én pedig lefozótam, és feltettem a netre." Innentől kezdve ahány híres modellt fotózott, mindig készült törülközős kép az Instagramra, és most már olyan nevek is szerepelnek a sorozatban, mint Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Kate Upton és Joan Smalls. A legújabb "törülközős lány" Selena Gomez, mi pedig összeszedtünk néhányat az eddigi kedvencek közül.

Ki volt a legdögösebb a Coachella fesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150419-coachella-zenei-fesztival-a-kaliforniai-sivatagban-ott-voltak-a-sztarok-ki-volt-a-legszebb.htmlMi még csak tervezzük az idei fesztiválszezont, a világsztárok pedig már túl is vannak a két hétvégés Coachellán. Beyoncétól kezdve a szupermodelleken át gyakorlatilag egész Hollywood tiszteletét tette a koncerteken, természetesen laza, mégis nagyon szexi darabokban. Mutatjuk is a fesztiválszetteket - less el tőlük néhány stílustrükköt!TrendNorthfotoImádnivaló tavaszi szettek sportosan csinos lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20150326-imadnivalo-tavaszi-szettek-sportosan-csinos-lanyoknak.htmlNincs kedved a tűsarkú cipőkhöz, mert valami sokkal kényelmesebbre vágysz az egész napos rohangáláshoz? Íme, három szett, ami tökéletes sportosan csinos csajoknak. Trend--Blake Lively újra ringbe szállt, és dögösebb, mint valahahttp://www.life.hu/trend/20150420-divat-es-trend-igy-oltoztek-fel-a-sztarok-a-hetvegi-premiereken-dijatadokon.htmlA hétvégén nem volt hiány díjátadókból és premierekből sem, a prímet azonban egyértelműen a szülés után csúcsformában lévő Blake Lively vitte. Mutatjuk is rögtön!Trend--A hónap színe: a citromsárgahttp://www.life.hu/trend/20150409-divat-es-trend-a-honap-szine-a-citromsarga.htmlVágysz egy olyan színre, amiből már csak egy kiegészítő is feldobja a hangulatodat, ráadásul tud nemcsak harsány, de nagyon kellemes, visszafogott lenni, nem utolsósorban pedig idén tavasszal divatos is? Válaszd a citromsárgát és árnyalatait – mutatunk is néhány ötletet, hogyan érdemes kombinálni.TrendOrigoJLo combjai és Scarlett Johansson szuperkarcsú dereka vitte a prímet az MTV Movie Awards vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20150413-mtv-movie-awards-scarlett-johansson-jennifer-lopez-ruhaja.htmlAz MTV Movie Awards nem a nagyestélyik gálája, de azért így is láthattunk érdekes, rémes és szerencsére csodás ruhadarabokat is. Mutatjuk is, mely sztárok láttán kaptuk fel a fejünket!Trend--Amikor Beckhamnének focilabda volt a mellei helyén - emlékezetes szettek az MTV Movie Awards vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20150410-emlekezetes-szettek-az-mtv-movie-awards-voros-szonyegerol.htmlAz MTV Movie Awards nem az a díjátadó, ahol a világsztárok olyan mesés estélyikbe bújnak, mint az Oscar-gálán, és nem is olyan szuperextrém összeállításokban padádéznak, mint a Grammy-n. Az azonban biztos, hogy most vasárnap éjszaka is látunk majd néhány sokkoló ruhakölteményt, előtte azonban jöhet egy kis visszatekintés az utóbbi évekből. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.