Van-e gyönyörűbb Mihalik Enikőnél?

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő -
fotó Mihalik Enikő kifutó Párizs napsütés gyönyörű fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell szerencsére rendesen posztolgat az Instagram oldalára, így napról napra gyönyörködhetünk Enikő látványában.

A Victoria's Secret angyal, aki rendszeresen a legnagyobb tervezők kifutóin szerepel, ezúttal is káprázatos képet tett közzé. A modellt Párizs tetején fotózták csodás fehér fürdőruhában. A nyárias napsütésben csak úgy csillog Enikő bőre. Alig várjuk a profi fotók megjelenését!

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolást

Kedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban. Nézd meg a fotókat!

Hatalmas kacsaszájat pumpálnak magukra a fiatalok! Ez a Kylie Jenner-kihíváshttp://www.life.hu/trend/20150421-kylie-jenner-kihivas-terjed-a-fiatalok-kozott.htmlA közösségi média felületein új kihívás terjed a fatalok körében, akik Kylie Jennerre szeretnének hasonlítani. A tinik félelemetesen nagy kacsaszájat varázsolnak maguknak, amellyel gyorsan szelfiznek is párat. Nézd meg a sokkoló videót!Trend--Beyoncénak olyan órája van, amilyen nekünk sohasem leszhttp://www.life.hu/trend/20150421-beyonce-enekesnonek-arany-apple-oraja-van-ami-a-nagykozonseg-szamara-elerhetetlen.htmlBeyoncé olyan órában feszít, ami nem is kapható boltokban, a nagyközönség számára elérhetetlen.Trend--Neki hagyják, amit másnak nem - Mario Testino egy szál törülközőben fotózza a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20150420-towel-series-mario-testino-egy-szal-torulkozoben-fotozza-a-vilagsztarokat.htmlMario Testinónak mindent lehet. Neki a legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy törülközőben fotózgassa őket a mester. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. TrendOrigoÚj frizurát villantott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20150420-uj-frizurat-villantott-molnar-aniko-egykori-nagy-o.htmlAz egykori nagy Ő, aki jelenleg a szépségiparban dolgozik, fodrásznál járt, az eredmény pedig elég cool lett.Trend--Megnyitotta cipőboltját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150421-sarah-jessica-parker-a-sex-es-new-york-sorozatok-sztarja-megnyitotta-cipoboltjat.htmlSarah Jessica Parker a Las Vegasban nyitott cipőüzletében beszélgetett a rajongókkal – erre a találkozóra szívesen benéztünk volna!Trend--Ez ám a meglepetés! Barátnője kedvéért fogta vissza magát Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150421-rihanna-visszafogott-es-klasszikus-koszoruslanyruhaban-jelent-meg-baratnoje-eskuvojen-hawaii-on.htmlMár-már kezdtünk hozzászokni Rihanna sokszor arcpirítóan merész összeállításaihoz. Éppen ezért csodálkoztunk rá annyira az énekesnő koszorúslányruhájára, amelyet egy nagyon jó barátnője kedvéért öltött magára.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.