Blake Lively tarolt, semmi kétség - heti stílusmustra

fashion week Scarlett Johansson mustra Julianne Moore Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Blake önmagával szállt ringbe

Ez a hét a vörös szőnyeges szettek tekintetében csakis az újdonsült anyukáról szólt, Blake Lively szebbnél szebb kreációkban népszerűsítette új filmjét, az Adaline varázslatos életét. Nagy kedvencünk volt a fekete bodysuit és a tűzpiros ruha, de igazából az összes kreációt elfogadnánk. Nektek melyik volt a kedvencetek?

Scarlett is belehúzott

Johansson kisasszony is a "szülés után szuperszexi" kategóriába tartozik: egyszerűen álomszép volt ebben a különleges színű, Balmain jumpsuit-ban. A sminkjét különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Scarlett szettje?

Hangsúly a bokán

2015-re egészen vastagok lettek a bokapántok, de vigyázz, csakis akkor válassz ilyen darabot, ha elég karcsú a bokád, és vékonyak a lábaid! Nagyon kevés nőnek áll jól ez a stílus, de Teresa Palmer Stuart Weitzman tervezte szandálja megér egy misét, és repes a szívünk, hogy nude helyett valami izgalmasabb színre szavazott. Julianne Moore a klasszikus feketére voksolt, és nem lőtt mellé: az ő lábain is tökéletesen mutat a bokapánt.

Virágot a szoknyákra!

Ha önmagában nem is rajongsz a virágos holmikért, a következő két sztár láttán érdemes újragondolni a "nemszeretem" listádat. Olivia Palermo ismét mesterien választott, de igazi csajos, tavaszi darab Chanel Iman szoknyája is. Ide velük, de azonnal!

Igenis létezik tökéletes szemceruza! Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan válaszd kihttp://www.life.hu/trend/20150421-tokeletes-szemceruza-larion-oscar-tippjei-hogyan-hasznald.htmlSzemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit.Trend--Sminkelj úgy, mint Rita Ora!http://www.life.hu/trend/20150407-smink-es-divat-sminkelj-ugy-mint-rita-ora.htmlRita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a trükkjeit - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan!Trend--Játék a tincsekkel, fazonokkal - álomszép frizurák tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150422-frizuratrendek-2015-tavaszara-ilyet-valassz-mit-mond-a-fodrasz.htmlA naptárban piros betűs ünnep, amikor fodrászhoz megyünk, hiszen utána többnyire olyan érzésünk van, mintha újjászületnénk. A tavasz pedig a megújulás ideje, így ha vágysz egy fazonra, egy szokatlan stílusra, itt az ideje belevágni! Mutatjuk is a legtrendibb frizurákat 2015 tavaszi-nyári hónapjaira, egyenesen a kifutóról, extra tippeket pedig Huszka Petra, a Jónő-team fodrásza ad a Life.hu olvasóinak. Trend--Álomszínű ajkak, kínos sminkbakik - szépségmustra az MTV Movie Awards díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150413-alomszinu-ajkak-kinos-sminkbakik-szepsegmustra-az-mtv-movie-awards-dijatadon.htmlIdén a korábbiaknál sokkal több világsztár választott ízlésesen ruhát az MTV Movie Awards vörös szőnyegére, de lássuk, mi a helyzet a sminkekkel és a frizurákkal. Larion Oscar sminkmester kedvencei következnek, és elárulja azt is, szerinte kinek kellett volna másként nekiindulnia az estének. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huGisele Bündchen legszexibb arcaihttp://www.life.hu/trend/20150417-gisele-bundchen-szupermodell-legszexibb-arcai.htmlGisele Bündchen hosszú évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb szupermodell: vérprofi, pontos, könnyű vele dolgozni, nem mellesleg álomszép. A brazilok kedvence a héten vonult utoljára a kifutón - ez alkalomból összeállítottunk egy szexi fotósorozatot. TrendOrigoIde velük, de azonnal! - Álomtáskák tavaszra, magyar tervezőktőlhttp://www.life.hu/trend/20150416-divat-es-trend-taskak-tavaszra-magyar-tervezoktol.htmlHa kiválaszthatnád álmaid táskáját, mi lenne az? Egy klasszikus kis Chanel? Egy stílusos Hermés? Egy trendi Furla? Idén tavasszal ne csak világmárkákban gondolkodj, hiszen itthon is készülnek csodás darabok. Meg is kérdeztünk néhány hazai tervezőt, mivel készülnek idén tavasszal, és megmutatjuk kedvenc táskáinkat is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.