Tóth Gabi hajszín póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabitól már megszokhattuk, hogy szeret megújulni. Ezúttal ismét egy nagyon új frizurával lepte meg rajongóit. 

Alig eszméltünk fel Gabi előző hajszín váltásából, mikor barna hajából hirtelen szőkét csináltatott, máris jött az új frizura. Úgy látszik, nagyon hamar megunta a hullámos, szőke, félhosszú fürtöket, és inkább visszaváltott barnára, ráadásul nagyon hosszú, egyenes fazonra.

Forrás: Facebook/ Tóth Gabi

Melyik áll jobban neki?

Hogy micsoda? Kovács Ági csigákkal szépülhttp://www.life.hu/trend/20150422-kovacs-agi-uszo-olimpikon-csiga-valadekkal-szepitkezik.htmlKovács Ági, hazánk egyik leghíresebb sportolója amellett, hogy kiváló formában van, még a bőre is gyönyörű. Megtudtuk, mit használ, hogy tökéletes arcbőre legyen, és igencsak meglepődtünk az elsőre furcsán hangzó szépségtrükkön. TrendOrigoKorrektor: az álcázás nagymestere - tanulj a profitól!http://www.life.hu/trend/20150424-igy-hasznald-a-korrektort-larion-oscar-tippjei.htmlEgy jó korrektor nélkül nincs neszeszer, ráadásul rengeteg mindenre használhatod. A Life.hu Larion Oscar sminkmestert kérdezte olyan trükkökről, amiket minden nőnek el kellene sajátítania. Trend--Blake Lively tarolt, semmi kétség - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150424-heti-stilusmustra-szerepel-benne-blake-lively-scarlett-johansson.htmlVan, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPBlake Lively egy percet sem öregszik - divattörténeti utazásra hív a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/trend/20150424-adaline-csodalatos-elete-blake-lively-ruhai-zanin-eva-tarsadalomtortenesz-velemenye.htmlA napokban kezdték játszani az Adaline varázslatos élete című filmet, amelyben a gyönyörű Blake Lively egy olyan nőt alakít, aki a 20. század elején született, de egy baleset következtében 29 éves korától nem öregszik. Blake egy igazi stílusikon a hétköznapokban, a filmben pedig rajta keresztül követhetjük nyomon a divat változását évtizedek alatt. Zanin Éva társadalomtörténészt és divatkritikust kérdeztük arról, szerinte mennyire oldották meg hitelesen a jelmeztervezők a nem kis feladatot.Trend--Tovább bonyolódik a plus size-vita - Mi a szép? http://www.life.hu/trend/20150424-tovabb-folyik-a-harc-arrol-a-kerdesrol-hogy-mi-a-szep.htmlPlus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.Trend--Mi ez a furcsa dolog Amber Rose fején?http://www.life.hu/trend/20150424-amber-rose-furcsa-kiegeszitoben-setalgatott-londonban.htmlAmber Rose, aki leginkább villantásairól híres, ezúttal nem a magamutogatásával, hanem furcsa kiegészítőjével sokkolt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.