Transznemű modellt fotózott a világ legnagyobb divatmagazinja

Forrás: Instagram/ Andreja Pejic -
fotósorozat Vogue kifutó Jean Paul Gaultier Andreja Pejic Anna Wintour divatmagazin cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leghíresebb divatmagazin, az amerikai Vogue most először transznemű modellt szerepeltetett a lapjain.

A 23 éves Andreja Pejic talán a legnépszerűbb transznemű modell. Egy étteremben fedezték fel: nem tudták eldönteni róla, hogy fiú-e vagy lány, és éppen emiatt lett befutó. Jean Paul Gaultier, a legformabontóbb és legmegbontránkoztatóbb tervező rögtön le is csapott rá, és minden bemutatóján kifutóra küldte.

Forrás: Instagram/ Andreja Pejic

A modell azt azonban soha nem gondolta volna, hogy a Vogue-ban valaha is szerepelni fog, de Anna Wintour, úgy látszik, beadta a derekát. A magazin májusi számába egy négy oldalas fotósorozat, illetve egy interjú is készült Andreja Pejic-el.

A modellen egyébként már végrehajtottak néhány nemátalakító műtétet, így például már cicikkel is rendelkezik a híresség.

Női ruhákat terveztek férfiaknak

Egyre több tervező bújtatja női ruhákba a modelljeit. Gucci, Yves Saint Laurent, Prada és Givenchy – csak néhány név, akik szoknyákat, magassarkú cipőket, elegáns sifon blúzokat képzelnek el a férfiak ruhatárába. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ő aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásai http://www.life.hu/trend/20150407-rita-ora-legdurvabb-villantasai.html Rita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja. Trend AFP Michelle Obama begöndörödött http://www.life.hu/trend/20150426-michelle-obama-gondor-hajat-csinaltatott.html Barack Obama feleségét leginkább kiegyenesített hajjal láthatjuk. Trend AFP Korrektor: az álcázás nagymestere - tanulj a profitól! http://www.life.hu/trend/20150424-igy-hasznald-a-korrektort-larion-oscar-tippjei.html Egy jó korrektor nélkül nincs neszeszer, ráadásul rengeteg mindenre használhatod. A Life.hu Larion Oscar sminkmestert kérdezte olyan trükkökről, amiket minden nőnek el kellene sajátítania. Trend -- Blake Lively tarolt, semmi kétség - heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150424-heti-stilusmustra-szerepel-benne-blake-lively-scarlett-johansson.html Van, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend AFP Így kell ízlésesen dekoltázst villantani - Jennifer Lopez nagyon szexi! http://www.life.hu/trend/20150426-jennifer-lopez-dekoltazst-villantott.html Jennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Most sem történt ez másként. Trend Northfoto Így változott a hajdivat 100 év alatt http://www.life.hu/trend/20150424-animacios-videoban-az-elmult-szaz-ev-hajdivatjanak-valtozasa-a-20-szazadban.html Míg egyes frizuratrendeket legszívesebben ismét felélesztenénk, addig másoknak csak örülni tudunk, hogy feledve maradtak a múlt homályában. Szemléletes videó a 20. század legmeghatározóbb hajviseleteiből. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.