Ki volt Cannes legszebbje? Íme, a nyitónap legemlékezetesebb ruhakölteményei

fashion week színésznő Cannes 2015 ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg estélyi ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 13-ától a világ szeme Cannes-ra szegeződik: ezen az estén immár 68. alkalommal nyitja meg kapuit a világhírű filmfesztivál. Lássuk, melyik vörös szőnyegen csetlő-botló híres, avagy kevésbé ismert színésznő és önjelölt sztárocska indulhat a 2015-ös Cannes legszebbje címért!

Kezdésnek mindjárt itt is van az izraeli műsorvezető, Hofit Golan, akit egyébként Paris Hiltonhoz és a szintén botrányhős Geldof lányokhoz szoktak hasonlítani – ám ebbe most ne menjünk bele. Az azonban biztos, hogy ezt a tüllel gazdagított ruhakölteményt jó darabig nem fogjuk elfelejteni.

Forrás: AFP/Valery Hache

Keveset láthattuk az elmúlt időszakban a csodálatos Natalie Portmant, aki egy testvonalát finoman követő, élénkpiros estélyi mellett tette le a voksát, és a számára legkedvesebb "kiegészítőt" viselte a cannes-i vörös szőnyegen: a férjét és egyben kisfia édesapját, Benjamin Millepiedet.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Nem bízta a véletlenre a dolgot a francia színésznő, Frédérique Bel, aki ezzel a feltűnő darabjával azonnal a francia Beyoncé lett: az általa viselt darab láttán akarva-akaratlanul a díva Met-gálán viselt Givenchyja ugrott be. Nem véletlenül: ezt a csodát is a híres francia divatház jegyzi.

Forrás: AFP/Valery Hache

A tavalyi év leggyönyörűbb nőjének megválasztott Lupita Nyong'o ezúttal sem okoz csalódást: a színésznő és a Gucci ruhája is úgy csodás ezen a fotón, ahogy van.

Forrás: AFP/Valery Hache

Julianne Moore igazi végzet asszonyaként festett ebben különleges Armani Privé darabban. Gyönyörű!

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Naomi Watts Elie Saab tervezte darabja elölről is nagyon látványos volt:

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

De hátulról sem fogjuk elfelejteni egykönnyen:

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

A cannes-i filmfesztiválon tavaly is hatalmas népszerűségnek örvendett a sárga szín – ebbe burkolta most magát a várandós francia modell, Noémie Lenoir is. Szép volt, de talán túl hétköznapi egy ilyen eseményhez.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Ki volt a 2015-ös cannes-i filmfesztivál szépe?

Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--Vajna Tímea Cannes-ba készülhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-vajna-timea-a-cannesi-filmfesztivalra-keszul.htmlAndy Vajna felesége a cannes-i filmfesztiválra készül, és ezt a hírt meg is osztotta rajongóival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSandra Bullock a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/trend/20150423-sandra-bullock-a-vilag-legszebb-noje-a-people-magazin-szerint.htmlAz amerikai People magazin minden évben megválasztja a világ legszebb nőjét. Az idei nyertes az 51 éves színésznő, Sandra Bullock lett.Trend--10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákrólhttp://www.life.hu/trend/20150429-10-emlekezetes-ruha-a-met-galak-utolso-10-evebol.htmlMájus 4-én rendezik a New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen. Idén a gálán Kína lesz a téma, így biztosan látunk majd nagyon különleges ékszereket is a világsztárokon. Hangolódásképp megmutatjuk 10 kedvenc kreációnkat a Met-gálák utolsó 10 évéből. Nálatok ki viszi a prímet? TrendAFPŐk mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-onhttp://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.htmlEgészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket!TrendNorthfotoCannes-ban gálázott a két legszebb magyar nőhttp://www.life.hu/trend/20140523-mihalik-eniko-es-palvin-barbi-magyar-szupermodellek-cannes-ban-a-amfar-cinema-against-aids-galan.htmlCannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.