De gyönyörű! Julianne Moore igazi dívaként vonult a vörös szőnyegen

Forrás: AFP/Loic Venance -
Cannes 2015 Givenchy aszimmetria ruha Julianne Moore Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész választás volt a vérvörös Givenchy a vörös hajú színésznő részéről, de a végeredmény igazolja: nagyon is működött a dolog!

Már a cannes-i filmfesztivál nyitónapján sem okozott csalódást Julianne Moore, amikor igazi végzet asszonyaként vonult végig a rendezvény vörös szőnyegén.

Forrás: AFP/Loic Venance

Az 54 éves színésznő ráérzett erre a vonalra, hiszen a filmfesztivál második napján ismét csodásan festett vörös színű, aszimmetrikus Givenchy bársonyruhájában. Vajon hol volt ez a remek stílusérzéke a sztárnak a hónap elején, amikor egy zenei gálán boszorkányokat megszégyenítő frizurával jelent meg?

Cannes-on kívül is van divatozás

Nem csupán a francia Riviérián láthattunk a héten szebbnél szebb estélyiket és stílusmegoldásokat - a Life.hu heti divatmustráját ITT olvashatod el.
Ők mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-onhttp://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.htmlEgészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket!TrendNorthfotoJulianne Moore bőrnadrágban nyomulhttp://www.life.hu/trend/20150424-julianne-moore-szineszno-bornadragban-jelent-meg-egy-filmes-rendezvenyen.htmlAz 54 éves színésznő szuper dögösen és fiatalosan jelent meg egy filmes rendezvényen.Trend--Ki nyert Oscart? Julianne Moore biztosan, és még?http://www.life.hu/kult/20150223-ki-nyert-oscar-dijat-2015-ben-a-nyertesek-nevsora.htmlJulianne Moore a Still Alice című Alzheimer-dráma főhősének megformálásáért a legjobb színésznő, Eddie Redmayne pedig A mindenség elmélete című filmben nyújtott játékáért a legjobb színész Oscar-díját vehette át a 87. Oscar-gálán.Kult--Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágerehttp://www.life.hu/trend/20150503-katalin-hercegno-viragmintas-ruhaban-mutatta-be-kislanyat-a-tervezo-jenny-packham.htmlMinden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. Trend--Julianne Moore-ról egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20140817-julianne-moore-szineszno-fotoi-a-beach-magazinban-es-a-cimlapon.htmlJulianne Moore az a fajta színésznő, aki képes bennünket bármelyik pillanatban megbabonázni. Legutóbb a Beach magazin számára készültek róla olyan fotók, amelyekről nehéz levenni a szemünket.Trend--Golden Globe: A Sráckor és Julianne Moore a díjazottak közötthttp://www.life.hu/kult/20150112-ki-nyert-2015-ben-golden-globe-dijat-a-srackor-es-a-grand-budapest-hotel-a-legjobb-filmek.htmlVasárnap rendezték az Oscar-díj főpróbájaként is emlegetett 72. Golden Globe-gálát, amelyen átadták az aranyglóbuszokat a legjobbaknak.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.