fehérnemű átlátszó ruha Cannes 2015 bugyi Natalie Portman alsónemű Cannes-i filmfesztivál villantás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a cannes-i filmfesztiválon elég sokan villantanak, mégsem éppen a színésznőtől vártuk, hogy megmutatja az alsóneműjét.

Bár laposan indult, mára úgy tűnik, kezdenek ráérezni a cannes-i filmfesztivál ízére a sztárok is. Natalie Portmant például már a megnyitón megcsodálhattuk jóképű férje és gyermeke apja oldalán, de már ekkor sejthettük, hogy a pikánsabb öltözékét máskorra tartogatja az egyébként visszafogott színésznő.

Forrás: Instagram

Nos, ez a nap is eljött: a Fekete hattyú sztárja egy kellőképp átlátszó fekete ruhát húzott a A Tale Of Darkness And Love premierjére, amely, hála a szellős szoknyarésznek, közszemlére tette a színésznő alsóneműjét. Tény, hogy nem ezt szoktuk meg Natalie-tól, de a hatás nem maradt el: azóta is mindenki erről beszél. Cannes pedig, mint tudjuk, erről is szól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.