Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnak

adomány Ryan Gosling Eva Mendes szelfi pénzgyűjtés rák segítség gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.

Eva Mendez és Ryan Gosling kislánya, Esmeralda szeptemberben született meg. A 41 éves anyuka most egy másik kisgyerek sorsát is a szívén viseli.

A fekete-fehér Instagram-fotón a „Remény és imák Andrew Wilsonnak” felirat áll. Andrew 17 hónapos kisfiú, aki a neuroblastoma nevű betegségben szenved, ami egy rosszindulatú daganat, és főleg gyerekeket támad meg.

Forrás: Instagram/ Eva Mendez

Az énekesnő pénzgyűjtéssel segíti a családot, hogy fedezni tudják az orvosi költségeket. „Köszönöm mindenkinek, hogy támogatjátok Adrew Wilsont és a családját. Kérlek titeket: adakozzatok! Minden apró segítség számít!” – írta a fotója mellé a híresség.

Ő a másfél éves kisfiú, aki nagyon súlyos betegséggel küzd. Reméljük, meggyógyul!

Forrás: Instagram/ Eva Mendes

Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingot

Ryan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban. Nézd meg a fiatal, jó humorú fiú vicces videóit!

A szürke ötven árnyalata inspirálta a plus size modell fehérneműithttp://www.life.hu/trend/20150520-ashley-graham-plus-size-modell-uj-fehernemukollekciojat-a-szurke-otven-arnyalata-inspiralta.htmlA XL-es méretű Ashley Graham tervezte, és ő is mutatta be A szürke ötven árnyalata alapján megálmodot szuperdögös fehérneműket.Trend--Átverte az egész világot a színésznő - Még a neve sem igazhttp://www.life.hu/news/20150521-rebel-wilson-hazudott-es-nem-mondott-igazat-neverol-korarol-gyermekkorarol-es-csaladjarol.htmlTovább szorongatja a sajtó a kerek formáiról elhíresült színésznőt, aki állítólag nem csupán nevéről, hanem gyermekkoráról és életkoráról is hazudott. Sőt, állítólag még vicces sem volt soha.News--Újabb viharok várhatók - Ismét vészjelzést adtak kihttp://www.life.hu/news/20150521-ujabb-vihar-jegeso-es-heves-zivatar-varhato-az-orszag-tobb-megyejeben.htmlMég nincs vége: az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország 8 megyéjére másod-, 4-re és a főváros területére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.News--Fejbelőtték a török tehetségkutató indulóját - A lány volt barátját gyanúsítjákhttp://www.life.hu/news/20150521-fejbe-lottek-a-torok-tehetsegkutato-indulojat-mutlu-kayat.htmlCsaládtagjai közül többen is megfenyegették Mutlu Kayát, a 19 éves török lányt, ám - a nyomozás állása szerint - párja ennél is tovább ment: fejbelőtte. A lány "bűne" az volt, hogy egy tehetségkutató versenyen indult, amit - mint kiderült - az ország kurdok lakta részén egyáltalán nem néznek jó szemmel. NewsHat évet kapott a prostituált, aki túldrogozta a Google-főnököthttp://www.life.hu/news/20150520-hat-evet-kapott-a-prostitualt-aki-tuldrogozta-a-google-fonokot.htmlForrest Hays előkelő pozícióban dolgozott a Google-nél. A férfit a 27 éves Alix Catherine Tichelman ölte meg, de nem szándékosan. NewsThinkstockBréking! Egy tök pucér nő mászkál a Nyugatibanhttp://www.life.hu/news/20150520-teljesen-pucer-no-maszkal-a-nyugatiban.htmlEgyelőre nem tudni, milyen indíttatásból sétál anyaszült meztelenül egy középkorú nő a Nyugati aluljáróban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.