Ruhadarabok, amiket imádunk a férfiakon

Forrás: Thinkstock -
fashion week férfi öltözködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szexibb egy öltönyös pasinál. Vagy mégis? Tényleg vannak olyan ruhadarabok, amik láttán könnyebben elgyengülünk, mintha kopott pólót és deszkás nadrágot visel egy férfi? Nőket kérdeztünk minden korosztályból, szerintük melyek a legszexibb ruhadarabok - a pasikon!

Fehér ing, az örök klasszikus

Timi, 48 (felsővezető)

,,Fehér ing és a karkötő, ami engem is izgat. De 1 karkötő, és ne az olaszos 6-7 darab! Plusz imádom a jó cipőket! A laza szerkó is bejön, néha egy jó anyagú és fazonú sportos zakó, kizárólag farmerhoz!"

Forrás: Thinkstock

Nóra, 40 (újságíró)

Csak semmi fakszni!

Life.hu-tipp

A legstílusosabb férfiszínészek, akiktől a magyar pasik is tanulhatnának - ha kíváncsi vagy rájuk, kattints ide!

Kell egy jó napszemüveg!

Kata, 23 (egyetemista)

,,Az egyszerű, basic ruhadarabokat kedvelem a nőkön és a férfiakon is, a stílusosság pedig szerintem csak néhány apró csavaron múlik. Imádom az öltönyös férfiakat, de már egy zakó-testhez simuló farmer-fehér ing és póló kombinációtól is el tudok alélni. Tetszenek a szép bőr férficipők, a finom anyagból készült garbók, de azt is imádom, amikor a pasim felveszi a motoros bőrdzsekijét, és kézen fogva sétálgat velem. Ja, és a szemüveg! Szerintem nagyon szexi tud lenni."

Forrás: Thinkstock

Niki, 25 (marketinges)

Én az aviátor napszemcsire gerjedek,

Life.hu-tipp

A férfiak is szeretnek öltözködni, de még mennyire - 3 ismert magyar férfit kérdeztünk divatról, stílusról - kattints ide!

Öltöny mindörökké

Klári, 35 (belsőépítész)

,,A múltkor egy rendezvényen jártam, és rájöttem, hogy nincs szexibb egy elegáns öltönynél... Ha pedig nyár, akkor napszemüveg, és bejönnek a katonai terepszínű nadrágok - azok olyan lazák és szexik."

Forrás: Thinkstock

Amanda, 27 (angoltanár)

Life.hu-tipp

Hogy élnek, mit csinálnak a férfi divatbloggerek itthon? Nemrég két hazai blogger mesélt nekünk stílusról, munkáról, izgalmakról - a cikket ITT olvashatod!

Farmer, ami pont jó

Noémi, 31 (edző)
,,
Forrás: Thinkstock

Ildi, 33 (sminkes)

,,Hihetetlen, mennyi férfi választ magának rossz fazonú nadrágot, és ez annyira illúzióromboló tud lenni. Nem követelem én meg, hogy mindenki szuperdivatosan öltözzön, és még véletlenül se kell csőnaciba bújni, de könyörgöm a pasiknak, felejtsék el végre az 1 mérettel nagyobb nadrágokat! Mi, nők is szeretjük nézni a formás popsikat, nem csak az agyongyúrt karokat!"

Life.hu-tipp

Egy férfi legyen férfias - Giorgio Armani kiakadt a metroszexuális pasikon. Ha kíváncsi vagy arra, mi volt pontosan a problémája a világhírű tervezőnek, kattints ide!
Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstockÚj év, új frizura? Megmutatjuk, milyen hajviseleteket imádnak a pasikhttp://www.life.hu/trend/20141230-ezek-a-frizurak-a-ferfiak-kedvencei-a-nokon.htmlAz év elején te is a megújulást fontolgatod? Segítünk a frizuraválasztásban. Bemutatjuk neked azokat a hajviseleteket, amelyekért a férfiak egytől egyik odavannak!TrendThinkstock"Kiver tőle a víz!" - 10 idei nyári trend, amiről a pasiknak is megvan a véleményehttp://www.life.hu/trend/20140715-divat-es-a-ferfiak-pasik-mondjak-el-velemenyuket-2014-nyaranak-divatos-ruhairol.htmlGondolom, nem sokan vitatkoznának velem, ha azt mondom, mi nők inkább a nőknek, mint a férfiaknak öltözünk. Örömmel vásárolunk zsákruhákat, gyógypapucsot és festjük kékre a szempillánkat, mert ez a divat, a pasik meg békéljenek meg ezzel úgy, ahogy akarnak. 2014 nyarán is felbukkant jó pár extrém stílusirányzat - lássuk, mi a véleményük ezekről a férfiaknak.Trend--Fényes öltöny, buggyos nadrág - magyar pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140321-glamour-gala-2014-magyar-pasik-a-voros-szonyegen.htmlNem lenne igazságos, ha csakis a hölgyek öltözködését méltatnánk az idei Glamour-gálán. A Life.hu most megmutatja, miben bulizott a magyar sztárvilág három divatmániás fiatal férfiúja. TrendOrigoÍgy csúfította el magát a világ legjobb pasijahttp://www.life.hu/trend/20140505-adam-levine-hidrogenszoke-hajra-valtott.htmlHidrogénszőke hajra váltott Adam Levine. A rajongók kiakadtak.TrendOrigoNee! Női fehérneműket terveztek férfiaknak!http://www.life.hu/trend/20150522-noi-fehernemuket-terveztek-ferfiaknak.htmlSokan úgy gondolják, nem csak a nők kiváltsága a szexi fehérnemű. Egy ausztrál márka ezért megalkotta a férfiaknak szóló női fehérneműket. Igen, melltartót is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.