Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronáját

Forrás: Facebook/Emily Tatanga Kachote -
bosszú WhatsApp kép fotó Zimbabwe barát cím meztelen trónfosztás szépségkirálynő házipornó kiszivárogtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.

A WhatsApp nevű üzenetküldő alkalmazáson keresztül szivárogtak ki azok a képek, amelyeken a 2015-ös Miss Zimbabwe győztese, Emily Kachote meztelenül látható.

Emily Kachote középen, két udvarhölgye között Forrás: Facebook/Emily Tatanga Kachote

A fotókat, amelyek miatt nem sokkal később megfosztották címétől a szépségkirálynőt, a helyi jelentések szerint a 25 éves lány volt barátja tette közzé bosszúból, miután Emily szakított a sráccal.

Bár a képek nem valamilyen magazin felhasználására készültek, hanem amolyan házi pornó jellegűek, Emily hiába mentegetőzött: a szervezők hivatalos közleményben utasították el az efféle „erkölcstelen viselkedést”. A korona a hírek szerint most Emily első udvarhölgyének fejére vándorol. 2014-ben szintén hasonló okokból fosztották meg címétől a tavalyi Miss Zimbabwe győztesét, Thabiso Phirit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.