Minden reggel úgy szeretnénk kinézni smink nélkül, mint Mihalik Enikő

Mihalik Enikő szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit nem adnánk azért, hogy mi is reggelente azt lássuk a tükörben, amit Mihalik Enikő...

A magyar szépség a világot járja és rengeteg modellmunkája van, a bőrét pedig kétségkívül megviseli az állandó smink, ám ennek most nyoma sincs. Enikő a minap feltett egy fotót az Instagramra, ahol jól látható, hogy smink egyáltalán nincs rajta, mégis eszméletlenül gyönyörű az arca. Pusztán csak a genetika lenne az ok? Nem hisszük, és minden vágyunk, hogy megtudjuk, hogyan is ápolja bőrét hazánk büszkesége.

Forrás: Instagram/mreniko

Huszonéves vagy? Így sminkelj 2015-ben!

Kíváncsi vagy a trendekre, arra, mit szabad és mit nem egy huszonéves lánynak? ITT elolvashatod Larion Oscar sminkmester szuper trükkjeit!

Ez igen! Merész képeken a szexi Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150605-mihalik-eniko-magyar-modell-szexi-kepei-a-brazil-harpers-bazaar-magazinban.htmlA magyar szupermodell a Harper's Bazaar brazil kiadásában domborít. TrendOrigoMihalik Enikőnek még a bajusz is jól állhttp://www.life.hu/trend/20150404-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-vicces-foton-pozol.htmlA magyar szupermodell újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Meg kell hagyni, Enikő nemcsak gyönyörű, de vicces is!Trend--Égig érő lábak és ballonkabát - Vajon Mihalik Enikő meztelenül csücsült a hajókorláton?http://www.life.hu/trend/20150523-mihaik-eniko-magyar-szupermodell-szexi-kepet-posztol-instagramjara-cannesbol.html"Viszlát, te gyönyörű Dél-Franciaország" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a világhírű modell a 2015-ös cannes-i filmfesztiváltól.Trend--Mihalik Enikő szexi, és élvezi - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141205-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-mihalik-eniko-emma-watson-alexa-chung.htmlA hét sztárja számunkra egyértelműen a magyar szupermodell volt, de rajta kívül is találtunk stílusos hírességeket a vörös szőnyegen. Íme a Life.hu heti divatmustrája.TrendNorthfotoMihalik Enikő is bevette a milánói divathét kifutójáthttp://www.life.hu/trend/20150227-mihalik-eniko-a-2015-os-milanoi-divathet-moschino-es-maxmara-divtbemutatojan-szerepelt.htmlA magyar szépség a Moschino és a MaxMara divatshow-ján lejtett végig.TrendOrigo60 éves lett Mihalik Enikő - és így is gyönyörű!http://www.life.hu/trend/20141018-mihalik-eniko-60-eves-lett-a-vogue-fotozasa-alatt-oregitettek-a-magyar-modellen.htmlA magyar modellt a Vogue Paris alakította át tizen-, huszon- és hatvanévesre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.