Melltartó nélkül mászkált Natalie Portman

Forrás: Cannes Film Festival -
mellbimbó melltartó nélkül Natalie Portman sushi fehér póló átlagos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiával ment sétálni hétfőn a színésznő, aki virágos szoknyájához egy fehér, kinyúlt pólót vett fel. A melltartó viszont kimaradt a reggeli öltözködésnél.

Natalie Portman, aki Cannesban a bugyiját mutatta meg, ezúttal mellbimbóját tette közszemlére. A 33 éves színésznő négyéves kisfiával indult el bevásárolni, de később férje is csatlakozott hozzájuk, és együtt mentek sushit ebédelni. A Jackie Kennedy szerepére készülő híresség egy kevésbé jól öltözött átlagos anyukának fest a fotókon, amiket ide kattintva nézhetsz meg.

Forrás: Cannes Film Festival
Ejha! Hihetetlenül szexi nő lett a Harry Potter varázslótanoncábólhttp://www.life.hu/trend/20150629-afshan-azad-a-harry-potter-padma-patilja-gyonyoru-no-lett.htmlNeville Longbottom után újabb Roxfortos növendékről derült ki, hogy milyen jót tett neki a felnőtté válás.Trend--A férfiak álmát valósította meg Nicole Scherzinger http://www.life.hu/trend/20150629-nicole-scherzinger-enekesno-macskanokent-szulinapozik.htmlTöbbnapos bulisorozattal ünnepli szülinapját az énekesnő, aki nagyon szexi macskanőként ment partizni Mykonosz szigetén. Trend--Habkönnyű nyári smink forró napokrahttp://www.life.hu/trend/20150625-habkonnyu-nyari-smink-forro-napokra-larion-oscar-tippjei.htmlAttól még, hogy nyár van, nem kell lemondanod a sminkelésről - Larion Oscar most bemutatja kedvenc, habkönnyű nyári sminkjét!TrendThinkstockMegtaláltuk a világ legstílusosabb testvérpárjáthttp://www.life.hu/trend/20150629-a-vilag-legjobban-oltozott-es-legstilusosabb-testverparja-emmerson-es-hudson.htmlIsmerd meg Emmersont és Hudsont, akiknek Instagram-profiljáért már milliók rajonganak a tengerentúlon!TrendOrigoAlig ismerni rá Lilura - Melegítőben és smink nélkül partizik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150629-lilu-igy-bulizik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlLilu Glastonburyben, a sztárok egyik kedvenc fesztiválján bulizik, ahol olyan kép készült róla, amelyen szinte felismerhetetlen. TrendOrigoVillantásriadó! Brutál szexi tornadresszben feszít Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150628--brutal-szexi-tornadresszben-feszit-mihalik-eniko-az-instagramon.htmlMihalik Enikő nem aprózza el: aprócska, sokat mutató tornadresszben feszít három dögös barátnője társaságában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.