Ugyanolyan ruhát viselt György herceg, mint apukája 30 évvel ezelőtt

Születés hímzés viselet ing nadrág keresztelő ruha Vilmos herceg Sarolta hercegnő kórház György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanabban a ruhában jelent meg húga, Sarolta keresztelőjén a 2 éves György herceg, amelyben apukája is meglátogatta annak idején újonnan született testvérét, Harry-t, ugyanennyi évesen.

Piros nadrág és fehér, galléros ingecske, piros hímzéssel díszítve. Ebben jelent meg a kis György herceg húga, Sarolta hercegnő vasárnapi keresztelőjén. Íme:

Forrás: AFP/Chris Jackson

A dolog érdekessége, hogy hasonló, illetve közel ugyanilyen szerelésben látogatta meg a 2 éves csöppség apukája, Vilmos herceg 30 évvel ezelőtt Harry herceget, amikor 1984-ben megszületett a St. Mary's kórházban. Mutatjuk:

Forrás: Northfoto

Apja-fia!

Az első képek Sarolta hercegnő keresztelőjéről

Katalin hercegnő és Vilmos herceg második gyermekének keresztelőjére július 5-én, vasárnap került sor. A kéthónapos Sarolta hercegnő keresztszüleit is most jelentették be, akiknek egyik tagját sem a királyi családból választották - további részletekért kattints ide!
Így még tuti, hogy nem láttad Camilla hercegnét!http://www.life.hu/news/20150703-camilla-hercegnet-hatulrol-lepte-meg-egy-madarijeszto-egy-viragkiallitason.htmlKároly herceg neje a Hampton Court virágkiállításon tette tiszteletét, ahol egy, a protokollt figyelmen kívül hagyó madárijesztő mögé lopakodott.News--Sarka Kata elindult Monte Carlóba, ahol találkozik a monacói hercegi párralhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-sarka-kata-a-hetvegen-talalkozik-albert-herceggel.htmlPéntek reggel elindult Monte Carlóba Sarka Kata és csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. TV + SztárokOrigoTévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?http://www.life.hu/csalad/20150705-sarolta-hercegno-keresztelojet-a-teven-keresztul-nezi-meg-a-brit-kiralyi-csalad-masnap.htmlAki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.CsaládAFPDavid Beckham lesz Sarolta hercegnő (egyik) keresztapukája?http://www.life.hu/csalad/20150702-sarolta-hercegno-egyik-keresztapukaja-david-beckham-lesz.htmlBátyjához, György herceghez hasonlóan több lehetséges jelölt is akadt már a kis Sarolta hercegnő keresztszülői pozíciójára, egyesek szerint pedig az egykori sztárfocista is köztük van.Család--Katalin hercegné retteg, hogy miatta derülnek ki a királyi család titkaihttp://www.life.hu/csalad/20150703-katalin-hercegne-retteg-hogy-miatta-nyilvanossag-ele-kerulnek-a-kiralyi-csalad-titkai.htmlKatalin és Vilmos telefonját 2005 és 2006 között hackelte meg a News of the World lap, melynek főszerkesztőjét a napokban állították bíróság elé az ügy miatt, a hercegné azonban egyre jobban aggódik, hogy nyilvánosság elé kerülnek a felvételek.Család--Ilyen is ritkán történik! Kamilla túlragyogta Katalinthttp://www.life.hu/trend/20140615-katalin-hercegne-es-kamilla-hercegno-a-kiralyno-erzsebet-szuletesnapi-unnepsegen.htmlKatalin hercegné stílusáról rendszeresen el vagyunk ájulva, ez nem újdonság. De mi van akkor, amikor Kamilla kerül Katalin mellé a hintóba?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.