fashion week öltözék Katalin hercegnő keresztelő Katalin hercegné ruha Alexander McQueen stílus Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya, Sarolta hercegnő keresztelője tulajdonképpen remek alkalom volt arra, hogy megmutassa: még mindig ő Anglia legjobban öltözött asszonya!

Fel kell kötnie majd a nadrágot a kis Sarolta hercegnőnek, ha (idővel) fel akar nőni édesanyja, Katalin hercegné stílusérzékéhez.

Forrás: AFP/Matt Dunham

Vilmos herceg hitvese kitett magáért kislánya keresztelőjén: mint mindig, most is kifinomultan, elegánsan jelent meg a britek által már oly régóta várt eseményen.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A választása ismét egyik kedvenc tervezőjére, Alexander McQueenre esett - hasonlóra, mint amelyet annak idején György herceg keresztelőjén is viselt 2013-ban. Csodaszép volt!

Mit kell tudni Sarolta keresztelőjéről?

Vasárnap keresztelték meg Katalin és Vilmos kislányát, Sarolta hercegnőt, méghozzá ugyanabban a ruhában, amit bátyja, György is viselt. De miért kap egy csecsemő hatalmas csipkeruhát, és miért is keresztelik ilyen stílusú darabokban Európa kékvérűi az utódaikat? Ennek jártunk utána!
Így még tuti, hogy nem láttad Camilla hercegnét!http://www.life.hu/news/20150703-camilla-hercegnet-hatulrol-lepte-meg-egy-madarijeszto-egy-viragkiallitason.htmlKároly herceg neje a Hampton Court virágkiállításon tette tiszteletét, ahol egy, a protokollt figyelmen kívül hagyó madárijesztő mögé lopakodott.News--Ugyanolyan ruhát viselt György herceg, mint apukája 30 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/trend/20150706-gyorgy-herceg-ugyanolyan-ruhat-viselt-mint-apukaja-vilmos-herceg-30-evvel-ezelott.htmlUgyanabban a ruhában jelent meg húga, Sarolta keresztelőjén a 2 éves György herceg, amelyben apukája is meglátogatta annak idején újonnan született testvérét, Harry-t, ugyanennyi évesen.Trend--Milliókért építtet új teniszpályát magának Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/otthon/20150705-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-milliokert-epittet-maganak-uj-teniszpalyat.htmlÚjabb felújítási munkákat tervez Cambridge hercegnéje norfolki rezidenciáján, Anmer Hallban.Otthon--Kikéri magának, hogy botoxoltat a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150705-kim-kardashian-nem-botoxoltat-a-masodik-terhessege-alatt.htmlAmerika legnépszerűbb valóságshowsztárja egy topless fotóval adott hangsúlyt szavainak: az ő arca bizony nem a tűtől olyan, amilyen!TrendOrigoTévében nézi majd a királyi család Sarolta hercegnő keresztelőjét?http://www.life.hu/csalad/20150705-sarolta-hercegno-keresztelojet-a-teven-keresztul-nezi-meg-a-brit-kiralyi-csalad-masnap.htmlAki nem keresztszülő, közeli családtag vagy barát, azt nem hívták meg Katalin és Vilmos második gyermekének keresztelőjére.CsaládAFPBugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.