Sosem látott fotók kerültek elő a még pályakezdő Cara Delevingne-ről

modell fotózás Cara Delevingne karrier modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemöldökkirálynő az ismert divatfotós, Andrew J. Hobbs előtt is pózolt, mielőtt meghódította a divatvilágot.

Mindössze 17 éves volt, amikor elkezdődött Cara Delevingne modellkarrierje. Ekkor fedezte fel őt a Storm modellügynökség alapítója, Sarah Doukas - ő az, aki annak idején Kate Mosst is elindította a pályáján.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Carát rövid idő alatt, 2011-ben már a világ egyik legkeresettebb modelljei között tartották számon, nemrég pedig övé lett a Vogue legfontosabb címlapja is. Az ezt megelőző időszakban állt a híres divatfotós, Andrew J. Hobbs kamerája elé, aki egy libanoni kiadványba fotózta az akkor még 18 éves modellt - a képekért kattints ide!

Kate Moss és Cara Delevingne meztelenül tapadtak egymásra - a Burberry legújabb kampányahttp://www.life.hu/trend/20150702-kate-moss-es-cara-delevingne-meztelenul-tapadtak-egymasra-a-burberry-legujabb-kampanyaban.htmlA Burberry néhány hete már kiverte a biztosítékot: ami a legújabb férfi kollekcióját illeti, az finoman szólva sem volt népszerű. Most azonban bemutatja a nőit. És láss csodát: ízléses képek készültek!TrendOrigoMagyar modell is végiglejtett az első New York-i férfidivathét kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20150716-eloszor-rendeztek-ferfidivathetet-new-yorkban.htmlLondon, Milánó és Párizs után hétfőn startolt a világ másik divatfővárosának férfidivathete.Trend--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Sztárok--Így változott a férfidivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150715-igy-valtozott-a-ferfidivat-100-ev-alatt.html3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.Trend--Félmeztelenül nyalogatja egymást Kendall Jenner és Cara Delevingnehttp://www.life.hu/intim/20150611-kendall-jenner-es-cara-delevingne-felmeztelenul-nyalogatjak-egymast-egy-foton.htmlA két modellbarátnő ismét bebizonyította, mennyire imádják egymást.IntimOrigoÍgy vágott vissza Serena Williams a testén élcelődő trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20150713-serena-williams-csodaszep-estelyiben-vagott-vissza-a-testen-elcelodo-trolloknak.htmlA világelső teniszezőnő gyönyörű estélyi ruhában jelent meg a wimbledoni teniszmérkőzés díszvacsoráján - néhány nappal azután, hogy Twitteren "férfiasnak" titulálta a testét egy rosszindulatú felhasználó. A vitába Harry Potter írónője, J. K. Rowling is beszállt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.