Valóban készen áll a világ a Victoria's Secret plus-size modelljeire?

fehérnemű modell kifutó Victorias Secret plus-size Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?

Eljött az idő, hogy végre kerekded idomokkal megáldott modellek képviseljék a Victoria's Secretet - legalábbis ezen a véleményen osztozik a világhírű fehérneműmárka két újdonsült (és nagyon karcsú) angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak is.

Jac Jagaciak és Elsa Hosk is ott van a VS új angyalai között Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Furcsa ezt hallani két tökéletes testű modell szájából, pedig állításuk szerint valóban komolyan gondolják, hogy nem feltétlenül kellene, hogy a VS-angyalok fő ismérve a hihetetlenül vékony és arányos test legyen.

Minden nő szexi!

Nemrég egy fehérneműcég elégelte meg a Victoria's Secret modelljei által képviselt ideális testalkat túlidealizálását, és indított háborút a márka ellen. Tény, hogy a genetikai adottságokon és a bájos pofin túl kemény edzésekkel és szigorú diétával érik el a sokak által vágyott testalkatot, amely sok nő (és férfi) előtt ideálként lebeg. Ennél azonban jóval többre van szükség ahhoz, hogy valaki felvehesse a VS angyalszárnyait - tudd meg itt, melyek azok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.