A Baldwin lányok elfoglalták a vörös szőnyeget - Heti stílusmustra

fashion week Ashley Greene Eva Mendes Ireland Baldwin Hilaria Baldwin Mariah Carey mustra stílus Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abszolút uborkaszezon van Hollywoodban is, de szerencsére ott vannak a Baldwin lányok, akik bármikor fel tudják dobni a vörös szőnyeget. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Sztárom a párom

Elsa Pataky igazi tündérlánynak öltözött sármos kedvese, Chris Hemsworth mellé. Thor megformálója aztán tudja, mi fán terem a stílus - kevesen mernének színes cipővel próbálkozni egy éjkék öltöny mellé. Chris megtette, ezért jár is neki a pluszpont! Alec és Hilaria Baldwin inkább a klasszikus eleganciára voksoltak, és ők sem hibáztak a vörös szőnyegen.

Feltörekvő sztárcsemeték

Ireland Baldwin is tiszteletét tette édesapjáékkal a Mission: Impossible új részének premierjén, és meg kell hagyni, remekül állt neki a sötét hajkorona és az egyszerű, de nagyon dögös kisfekete. Unokatestvére, Hailey Baldwin sem hagyhatta ki az eseményt, bár szerintünk a fiatal modell kissé túlzásba vitte a pózolást...

Dívák harca

Mariah Carey sosem fukarkodik, ha dekoltázsvillantásról van szó, és ezúttal sem tette. A fekete estélyi mintha kissé passzentos lenne a nem éppen sovány énekesnőn, de sebaj, volt már rosszabb, Mariah! Eva Mendes szettjétől sem ájultunk el, de a helyzet az, hogy ezzel az arccal és kisugárzással elég nehéz rossz benyomást kelteni.

Még mindig a natúr

A natúr smink egyik kötelező eleme a barna szemfesték, és ezt a világsztárok is jól tudják. Taylor Schilling egy visszafogott, barna szemhéjpúderre voksolt, Ashley Greene pedig egy kicsit fényesebb árnyalatot választott, mindketten nude rúzzsal koronázták meg a sminket. Ez a makeup mindenhol megállja a helyét; ha pedig szívesen megtanulnád minden trükkjét, lesd el Larion Oscar tippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.